Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: look
Nick admina banującego: nie wiem
Data/Mapa: nie wiem; myślę że to będzie wczoraj w granicach godziny 13-15
Steam ID: STEAM_1:0:83426951
Serwer (mod): KATUJEMY FFA ?                          
Opis sytuacji: Dzisiaj wchodzę na serwer i nagle mam bana i wyrzuca mnie z serwera. Wczoraj jeszcze grałem. Przeważnie gram na serwerze FFA.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cześć,

Ban został nadany przez bansa, ponieważ jeden z adminów który jeszcze nie miał uprawnień zgłosił mi że jest cheater. Nie miałem jak tego sprawdzić więc go zbanowałem, na dole jest rozpiska admina.

7:08 - kolega standardowo jak co runde biegnie drugim środkiem lecz w tej rundzie skręca do szczura zanim usłyszał kroki, w poprzednich rundach biegnie sobie na pełnej, niby sprawdza rozgląda sie ale wybiega z glockiem lub granatem i rozgląda sie przez ściany dla mnie 
11:08 - strzelił do niego mangekyou na bananie cofnął na mida, zerka cały czas przez ściane w strone mida po czym wychyla modelowo nie słysząc go. Następnie idealnie pod nogi rzuca granata wg mnie 
17:47 - słyszał gościa że strzela na bananie z ak, ale również słyszy typa który biegnie dywanami, ale jednak skraca środek bo ma łatwego fraga w plecy. 

http://tv.katujemy.eu/3/dema//hltv-2405091411-de_inferno.dem.zip

Opublikowano

7:08 - -b, nie wychylił modelowo, wygląda, jakby na chwile spuścił wzrok z monitora.

10:18 - dziwne zatrzymanie się przed CT, wychylenie na model. +/-b
11:08 - -b, cały czas obawiał się o plecy, nie wychylił z prefem, tylko zwyczajnie sprawdził mida, nejd nie pod nogi, widział model, wyczekał i rzucił dobrze w timing.
17:47 - nie rozumiem co miał innego zrobić w tej sytuacji, normalne zachowanie. Wykorzystał zamieszanie na bananie i wszedł na cicho na plecy.

Opublikowano

Odwołanie zostało przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.