Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
ajqs

Odwołanie od bana - ajQs, jak tam Twoja glowa?:D vel jak tam Twoja glowa? :D jak tam Twoja glowa? :V etc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: miesiac gralem na nicku ajQs
Nick admina banującego:Legion
Data/Mapa:de_dust
Steam ID: nie wiem
Serwer (mod):    ffa katujemy                           
Opis sytuacji: po resecie topy zaczalem grac na nicku ajQs mialem top chyba 8 ale staty ch****e, wiec zmienialem nicki  jak tam Twoja glowa? :V   jak tam Twoja glowa? :D, grane byly slabe mapy, ktorych nie lubie, czyli niestandardowe, kiedy zmienili na de_dust wiedzialem, ze bede mogl raszowac bedac w ct i tluc dzbanow, wiec zmienilem kolejny raz nick na "jak tam Twoja glowa?:D" by ubic dobre staty na tope, mialem chyba 12-0 potem przenioslo mnie do terror ale i tak w miare ok mi szlo, bo znam ta mape, tak jak typowe mapy z dawnych lat, wiem gdzie trzeba trzymac celownik by walic banie, nie wiem, czy swiezak mnie obserwowal, czy po prostu dostal lepe kilka razy i uznal, ze cos jest nie tak, dostalem kicka i zostalem poproszony o wrzucenie ss, wiec zalogowalem sie na normalnym nicku i spytalem, kto mnie wy****l, dostalem bana na ajqs, nie chcialo mi sie logowac na tym forum, czasami sobie grywam w csa na katujemy, bo gram tam od miesiaca, po 20 letniej przerwie, jakie screen ten dzban chce? gdzie sa zapisane?

• Przykro mi 1
Opublikowano

Wchodzisz na aktywnych banach, nie zostaniesz odbanowany.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Odwołanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.