Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Tugeza, Przejdź do rozwiązania
dotek

Problem - błąd w misji, błąd możliwości odebrania kolejnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Opis Twojej uwagi: Błędnie opisany quest, kij wie co trzeba zdobyć. Dodatkowo po zrobieniu tej misji i kolejnych z 1 rozdziału nie moge odebrać misji z drugiego rodziału "Najpierw musisz skończyć wszystkie misje" czy cos takiego jest napisane 
Dodatkowe informacje / ssy:
nie wiem czy ss sie wczytuje w temacie to daje link  https://i.imgur.   com/6dBxiB4.png
Edytowane przez dotek
  • Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

ogólnie ja od niedawna gram na nowej klasie i mogę robić misje od początku jest git. Natomiast na głównej klasie na której mam chyba 90lvl nie mogę robić żadnej misji.... co chce wybrać misje w drugiego rozdziału to pisze "Najpierw musisz skończyć wszystkie misje". Tylko problem w tym, że na tej klasie nie nie robiłem misji z rozdziału 1-szego ponieważ przenosiłem tam lvl i odrazu miałem ponad 50 czyli już rozdział 2-gi i przez to się zbugowały misje, że nie mogę ich wcale robić bo nie zrobiłem na tej klasie tych z 1-szego rozdziału. 

Też można by to naprawić 

Edytowane przez D:S:S:S:S:S
  • Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Wiemy o owym błędzie i z tego względu wrócimy to starego systemu misji. Zostanie on zmieniony prawdopodobnie na nowy reset dopiero

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.