Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Lenato SadBoy

Data/Mapa:05-05-2024 12:40:02

SteamID:STEAM_0:1:687513891

Serwer (mod):Only Mirage#4                               

Opis sytuacji:Grałem sobie dzien jak codzien i nagle dostałem bana za wallhack/radarhack

Edytowane przez demonmrok
  • Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Witam, jako iż demka dalej nie działają przedstawie pare akcji (w mojej opinii) które przedstawiają  używanie przez Ciebie wallhacka bądz radarhacka.

Klip nr 1 - 1
Odnosząc sie do klipu nr 1 nie przedstawia On wiele, natomiast zwróciłem uwage na ten twój peek na schodach oraz strzał. Owszem wiedziałes o tym, że są ludzie na rampie - jednak nie mogłeś wiedzieć, że S4CEK był dalej niż inni. Peeknałeś bardzo niepewnie tak jakbyś się go tam spodziewał (wiedział, że tam jest)

Klip nr 2 - 2
Tak naprawde w przypadku klipu nr 2 nie ma co się rozpisywać. Runda w której wybiegasz po jednym fleshu, na kosie na site, nic nie sprawdzając (ledwo spojrzałes shorta) i lecąc na w do kuchni. W mojej opinii bardzo podejrzana akcja biorąc pod uwage to, że w pistoletówce zrobiłes praktycznie to samo.

Klip nr 3 - 3
Tutaj natomiast mamy bardzo ciekawą sytuacje. Frag w underze - okej, normalny. Natomiast chodzi o twoje zachowanie po tym fragu. Chciałeś pobiec do conna, natomiast nagle Cie naszła ochota zawrotki w momencie kiedy to przeciwnik peekował mida. Okej, zdaje sobie sprawe z tego, że poleciał smoke na shorta, nie zmienia to faktu, że twój moment decyzji jest naprawde dziwny i tylko mnie upewnił w tym, że coś jest na rzeczy.

Klip nr 4 - 4
Akcja może nie spektakularna, może nie jakas widowiskowa. W mojej opinii dziwne zachowanie, że podszedłeś akurat tam. Przecież Zyczu, którego zabiłeś mógł być równie dobrze gdzie indziej, ale nie - ty akurat stwierdziłeś, że podejdziesz sobie tam gdzie jest przeciwnik.

Klipów bardzo mało, ponieważ 3/4 twojej gry to gra z AWP. Nie ukrywam, że cięzko było coś znalezsc przez prawie godzine obserwowania Cie. Na pewno masz bardzo dobry refleks (albo cheaty), masz 700h - przez rok grania w CSa. Nie wiem jak tak szybko osiagnąc taki refleks, taki movement w tak krótkim czasie.  700h a kręcisz po 40+ fragów. Jak nie siedze na spectcie to potrafisz robic po 3-4kille na runde, ale jak wszedlem na specta to skilla Ci widocznie troche ubyło. W mojej opinii posiadasz wallhacka bądz radarhacka, możliwego triggerbota.

Pozdrawiam Miłego dnia

Opublikowano

Klip 1. spodziewałem sie S4CEK ze tam będzie ponieważ powtarzał to samo co runde albo rush midem albo pick rampy i dojscier do sciany. Moim zdaniem pick normalny troche farta z ns i tyle.
Klip 2 . Nie sprawdziłem site ani nic ponieważ nikt nie krył tego site. Jak już ktoś kryje to zwykle nie daje wyjsc terro z aps. Myśle że to nie było podejrzane ani nic.
Klip 3. Normalna zagrywka Skok z okna normalny kill tak jak napisałeś potem zobaczyłem smoke na zajecia mida i stwierdziłem ze podejde bliżej. Myślałem że przeciwnik będzie dalej dlatego tak szybko chciałem podejść.
Klip 4. Z tego co pamiętam to wcześniej go widziałem albo kogoś zabił nie jestem w stanie sobie tego przypomnieć. Moim zdaniem nie było tutaj nic dziwnego.
 A co do 700h to prawda na tym koncie. Miałem 2 konto O podobnym nicku , lecz dostałem na nim vaca z głupoty. Mój starszy brat pobrał sobie osirisa i postanowił że nie chce  narażac swojego konta więc wbił na moim na serwer społecznosci. Na serwerze był system VAC i dostałem vaca. Konto miało około 1.6k godzin. I większość tego czasu była przegrana na serwerach only awp i only mirage gdzie nie raz osiągałem wysokie miejsca w rankingu.

Opublikowano

Klip 1 -b

Klip 2 no faktycznie nic nie sprawdza, +/- / +b

Klip 3 jego teammate krył A, a na midzie pojawił się smoke. Mógł się kogoś spodziewać -b

Klip 4 Ciężko powiedzieć oglądając tylko urywek, nie wiem jak wyglądała sytuacja wcześniej, czy coś słyszał czy widział. -b/małe +/-

Fajnie że są klipy, tylko szkoda że krótkie. Ciężko mi czasem stwierdzić jak wyglądała dana akcja, jak nie widziałem jej od samego początku. Niewystarczające dowody na bana. UB

Opublikowano

Odwołanie zostało przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.