Jump to content
KenjeyZ

Odwołanie od bana - ........ Katujemy.eu

Recommended Posts

Twój nick:........ Katujemy.eu

Data/Mapa: De-mirage

SteamID: 76561198996200544

Serwer (mod): Mirage#2                               

Opis sytuacji:Jak pisalem wczesniej, podczas granai zostalem wyrzucony z serwera, i dostalem bana. 

Nie zgadzam sie z poprzednią decyzją, dlatego pisze odwołanie ponownie, prosze o ponowne rozpatrzenie mojego odwołania. Pozdrawiam

Jeszcze chciałbym dodac, ze demka podobno nie ma, wiec dlaczego zostało odrzucone moje odwołanie?

Edited by czikago
  • Haha 2

Brak możliwości zobaczenia demka.
Jak dobrze pamietam trzeba jakiś czas odczekać od następnego odwolania... Jeśli dostałeś słusznego bana jakiś czas temu, a bany są PERMAMENTNE. To jakim cudem masz dostać UB? Nie wierzę, że osoba co latała odwalona się zrehabilitowała i już chce uczciwie grać. To brzmi śmiesznie!
image.thumb.png.f0366653b74e37663d4687f0ea39355d.png
Dla mnie nawet nie działające demka cie skreślają za poprzednie wyczyny.

Dziękuję :)

Jakby to było rok temu, i uwazam ze ban był nie słuszny nie mi oceniac, ale nie skreślajcie mnie za cos co bylo w zwyklym cs.

I nie powinno mnie to skreślac, to nie moja wina, że dema nie ma, jakby było to by pokazało prawde...

• Haha 6

• Administrator

Odwołanie zostało przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.