KenjeyZ Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 (edited) Twój nick:........ Katujemy.eu Data/Mapa: De-mirage SteamID: 76561198996200544 Serwer (mod): Mirage#2 Opis sytuacji:Jak pisalem wczesniej, podczas granai zostalem wyrzucony z serwera, i dostalem bana. Nie zgadzam sie z poprzednią decyzją, dlatego pisze odwołanie ponownie, prosze o ponowne rozpatrzenie mojego odwołania. Pozdrawiam Jeszcze chciałbym dodac, ze demka podobno nie ma, wiec dlaczego zostało odrzucone moje odwołanie? Edited May 2, 2024 by czikago 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 @ FredSoon 24h na rozpiske Link to comment Share on other sites More sharing options...
FredSoon Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 Brak możliwości zobaczenia demka. Jak dobrze pamietam trzeba jakiś czas odczekać od następnego odwolania... Jeśli dostałeś słusznego bana jakiś czas temu, a bany są PERMAMENTNE. To jakim cudem masz dostać UB? Nie wierzę, że osoba co latała odwalona się zrehabilitowała i już chce uczciwie grać. To brzmi śmiesznie! Dla mnie nawet nie działające demka cie skreślają za poprzednie wyczyny. Dziękuję :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenjeyZ Posted May 2, 2024 Author Share Posted May 2, 2024 Jakby to było rok temu, i uwazam ze ban był nie słuszny nie mi oceniac, ale nie skreślajcie mnie za cos co bylo w zwyklym cs. I nie powinno mnie to skreślac, to nie moja wina, że dema nie ma, jakby było to by pokazało prawde... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted May 3, 2024 Administrator Share Posted May 3, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts