Robertlewandowski9 Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 Twój nick: Robert Lewandowski 9. Data/Mapa: 16:48 / 02-05-24 Mirage SteamID: STEAM_0:0:860545193 Serwer (mod): Serwer Only Mirage #1 Opis sytuacji: Gralem scout only moze dlatego dostalem bana nie wiem nie mi to oceniac Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted May 2, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted May 2, 2024 @ J1mmy 24h na dostarczenie dowodów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J1mmy Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 Nie wiem gdzie reszta akcji , chyba program nie zapisał ale tu w 16 sekundzie jak na moje widać ładnego psilent aima gdyż zbanowany na kucaku pestkuje mając celownik obok głowy mimo to w nią trafia https://outplayed.tv/media/K8lx5B 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted May 2, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted May 2, 2024 Wszedłem na mapę aby odwzorować ten strzał. 70% kul leciało w miejsce z celownika, reszta leciała raz w prawo, raz w lewo itp. także to może być czysty przypadek. Jedna akcja to za mało aby stwierdzić psilenta. Z racji niewystarczających dowodów UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted May 2, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted May 2, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts