spawaczasfaltu2 Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 Twój nick: spawacz Data/Mapa:01.05.24 SteamID:76561199152415499 Serwer (mod): Katujemy.eu{Mirage 2} Opis sytuacji: zostałem zbanowany przez admina o nicku G4OBYy który sądził że mam wallhacka i szczerze jak bym sam był adminem też bym sie zbanował ponieważ 2 razy zabiłem innych graczy przez smoke-a w dosc podejżany sposób ale naprawde to było tylko moje szczęscie i nie mam nic wspulnego z wallhackiem nie mam zamiaru być złym na admina który dał mi perma ponieważ każdy jest człowiekiem i nikt nie jest idealny dlatego prosił bym was o unbana a i niestety nie mam demka ponieważ szczeże mówiąc jestem dosc nowy w cs2 i po prostu nie potrafie go sobie pobrac i licze na waszą wyrozumiałość 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 Ze względu na problem z demkami nie mamy możliwości sprawdzenia więc gracz zostaje odbanowany. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts