Jump to content
CounnteR

Zbiórka na pomoc po stracie najbliższej osoby (Nie moja)

Recommended Posts

Witajcie!
Może to nie moja zbiórka, jednak jest Ona na bardzo szczytny cel. Niestety 26 kwietnia opuścił nas chyba jedna z legend contentu fifowego oraz typowo piłkarskiego. Dawid "Dev" Błach bo o nim mowa - zostawił swoją żone oraz 2 letnie dziecko samych.

Będac szczerym dla mnie On zbudował moją pasje do piłki nożnej, pomógł ją rozwinąć. Jego odejście mimo iż nie znałem go prywatnie a jedynie z Youtuba zabolało, mocniej niż sie wydawało. Pewnie część z was go kojarzy, a może i tak jak ja - uważaliście go za swojego idola, legende polskiego youtuba. Co by nie mówić to zrobił On wiele dla dobra ludzi, potrafił poprawić humor, był osobą o cudownym charakterze. 

Pisze to aby rozgłośnić zbiórke, która ma na celu pomóc żonie i synowi Dawida w dalszym życiu. Nie licze na to, że nagle każdy wpłaci niewiadomo jak duże kwoty, chciałbym aby zostało to poprostu rozgłosnione, aby Oni otrzymali tą pomoc.

Z góry dziękuje za każde polubienie postu, przesłanie dalej zbiórki czy nawet i wpłaty na zbiórke - pamiętajcie, że dobro zawsze wraca i prędzej czy później Ono do was wróci>

Miłego dnia/popołudnia/wieczoru/nocy

Link do zbiórki: https://www.siepomaga.pl/wsparcie-dla-maksia

• Like 1
  • Sad 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.