CounnteR Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 Witajcie! Może to nie moja zbiórka, jednak jest Ona na bardzo szczytny cel. Niestety 26 kwietnia opuścił nas chyba jedna z legend contentu fifowego oraz typowo piłkarskiego. Dawid "Dev" Błach bo o nim mowa - zostawił swoją żone oraz 2 letnie dziecko samych. Będac szczerym dla mnie On zbudował moją pasje do piłki nożnej, pomógł ją rozwinąć. Jego odejście mimo iż nie znałem go prywatnie a jedynie z Youtuba zabolało, mocniej niż sie wydawało. Pewnie część z was go kojarzy, a może i tak jak ja - uważaliście go za swojego idola, legende polskiego youtuba. Co by nie mówić to zrobił On wiele dla dobra ludzi, potrafił poprawić humor, był osobą o cudownym charakterze. Pisze to aby rozgłośnić zbiórke, która ma na celu pomóc żonie i synowi Dawida w dalszym życiu. Nie licze na to, że nagle każdy wpłaci niewiadomo jak duże kwoty, chciałbym aby zostało to poprostu rozgłosnione, aby Oni otrzymali tą pomoc. Z góry dziękuje za każde polubienie postu, przesłanie dalej zbiórki czy nawet i wpłaty na zbiórke - pamiętajcie, że dobro zawsze wraca i prędzej czy później Ono do was wróci> Miłego dnia/popołudnia/wieczoru/nocy Link do zbiórki: https://www.siepomaga.pl/wsparcie-dla-maksia 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted May 22, 2024 V.I.P Share Posted May 22, 2024 Temat przeniesiony do archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts