Simon RIley Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 Twój nick: Simon Riley Data/Mapa: 26.04.2024 SteamID: STEAM_0:0:506305494 Serwer (mod): OM #4 Opis sytuacji: Zostalem zbanowany za to jak latal mi celownik, i no patrzac na to sam uznalbym to za cheaty, jednakze nie jestem haxem, na swoja obrone moglbym przytoczyc jakiekolwiek demka w ktorych wykonuje takie ruchy celownika po prostu biegajac po mapie, a to ze na tym demku przeskoczyl mi kilka razy celownik bylo czystym fartem. Jedyne co moge dodac to ze nie moglbym cheatowac a potem dolaczyc do administracji bo to bylaby najzwyklejsza glupota i z cheatowania nie mialbym zadnej przyjemnosci bo jest to po prostu ch****e. MLK. April 30, 2024 Z racji, że wysłałeś zgłoszenie, że nie zgadzasz się z decyzją temat do kosza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted April 30, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted April 30, 2024 Temat przeniesiony do kosza. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts