Hacker13 Posted April 29, 2024 Friend Share Posted April 29, 2024 Wymagania: Minimum 16 lat Konto PRIME Znajomość regulaminu serwera Kultura osobista Minimum 10h przegrane na serwerze Mutacja głosu i sprawny mikrofon Wzór: Nick: Imię: Wiek: Link do profilu Steam oraz SteamID: Jakie jest Twoje doświadczenie?: Staż na serwerze: Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Kontakt: Mutacja głosu (TAK/NIE): Skala znajomości obsługi admina (1/8): Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razi Posted May 17, 2024 Share Posted May 17, 2024 (edited) Nick: Razellek Imię: Mateusz Wiek: 18 Link do profilu Steam oraz SteamID: 76561199227880843 https://steamcommunity.com/profiles/76561199227880843/ Jakie jest Twoje doświadczenie?: Duże byłem kiedyś adminem na innym serwerze i chcę spróbować swoich sił tutaj Staż na serwerze: duży grałem tutaj 2 lata temu więc duże pisałem kiedyś podanie ale niestety nie zostało przyjęte przez staż na serwerze teraz wróciłem do csgo oraz na katujemy aby poznać ludzi i postrzelać Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chcę pomóc gracza w zwalczaniu cheaterów oraz zachowaniu miłej oraz przyjaznej atmosfery Kontakt: discord FORUM, steam Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak Skala znajomości obsługi admina (1/8): 8 Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak Edited May 17, 2024 by Razi Hacker13 May 20, 2024 Przyjęte. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted July 3, 2024 Administrator Share Posted July 3, 2024 Temat został przeniesiony do archiwum! Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts