-c- Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 Opis Twojej uwagi: Gdy dziś wszedłem na serwer, zauważyłem zmianę? (jeśli tak to czy jest tu lista changelogów na forum żeby się o niej dowiedzieć? Bo nie potrafiłem takiej znaleźć), tzn naciskając CTRL przy spadochronie, ale i nawet bez niego po prostu skacząc, postać się buguje/slowuje jakby w miejscu. Czy to celowe jakieś zabezpieczenie wprowadzone nagle przeciwko SGS (którego w sumie na serwerze jeszcze nie widziałem chyba kiedykolwiek)? Bo mocno psuje ono rozgrywkę. Nawet przy normalnych podskokach/wskokach gdzieś lub chęci kucnięcia pod koniec spadochronu żeby wlecieć w okno/jakieś miejsce, postać jest ogromni spowalniana w miejscu, a momentami lądując trzymając CTRL, nie jesteśmy kucnięci, tylko stajemy w miejscu pionowo (pomimo że trzymamy CTRL!) Dodatkowe informacje / ssy: Można wejść na serwer i samemu sprawdzić ew demko pobrać czy coś, nie miałem niczego do nagrywania. Tja jak wszedłem na westwooda jeszcze chwilkę temu, to połowe czasu do okien często nie da się wskoczyć normalnie bo cię freezuje/nie kuca w ogóle xD 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tugeza Posted May 1, 2024 Investor Share Posted May 1, 2024 Przyjrzymy się dlaczego taka sytuacja zaistniała, bo nic nie było zmieniane z tym z tego co wiem oraz postaramy się go rozwiązać. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Paweł. Posted May 4, 2024 Solution Share Posted May 4, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts