Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez Paweł., Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opis Twojej uwagi: Gdy dziś wszedłem na serwer, zauważyłem zmianę? (jeśli tak to czy jest tu lista changelogów na forum żeby się o niej dowiedzieć? Bo nie potrafiłem takiej znaleźć), tzn naciskając CTRL przy spadochronie, ale i nawet bez niego po prostu skacząc, postać się buguje/slowuje jakby w miejscu.
Czy to celowe jakieś zabezpieczenie wprowadzone nagle przeciwko SGS (którego w sumie na serwerze jeszcze nie widziałem chyba kiedykolwiek)? Bo mocno psuje ono rozgrywkę. Nawet przy normalnych podskokach/wskokach gdzieś lub chęci kucnięcia pod koniec spadochronu żeby wlecieć w okno/jakieś miejsce, postać jest ogromni spowalniana w miejscu, a momentami lądując trzymając CTRL, nie jesteśmy kucnięci, tylko stajemy w miejscu pionowo (pomimo że trzymamy CTRL!)
Dodatkowe informacje / ssy: Można wejść na serwer i samemu sprawdzić ew demko pobrać czy coś, nie miałem niczego do nagrywania. 

Tja jak wszedłem na westwooda jeszcze chwilkę temu, to połowe czasu do okien często nie da się wskoczyć normalnie bo cię freezuje/nie kuca w ogóle xD

• Lubię to! 6
  • Zasłużony
Opublikowano

Przyjrzymy się dlaczego taka sytuacja zaistniała, bo nic nie było zmieniane z tym z tego co wiem oraz postaramy się go rozwiązać.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.