seru Posted April 27, 2024 Share Posted April 27, 2024 Nick: seru Imię: Marek Wiek: 21 Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/officalseru/ / Steam ID: 76561198401401221 Jakie jest Twoje doświadczenie?: Byłem adminem na poprzedniej edycji om#5, nie istniejącego już 2maps i przestarzałego only awp. Staż na serwerze: Z 1,5 roku Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Mam dość sporo wolnego czasu odkąd wróciłem zza granicy, wiec chciałbym dołożyć choć małą cegiełkę do rozwoju jak i pomocy przy ogarnianiu graczy na serwerze. Kontakt z graczami jak i z aktualnymi adminami wydaje mi się ze mam spoko, wiec zgrzytów nie powinno być. Kontakt: steam/dc/forum Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7,5 Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker13 Posted April 29, 2024 Friend Share Posted April 29, 2024 Podanie przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted July 3, 2024 Administrator Share Posted July 3, 2024 Temat został przeniesiony do archiwum! Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts