Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Nick:G40BYy 
Imię:Adam
Link do profilu Steam oraz SteamID:STEAM_0:0:768583009   (https://steamcommunity.com/id/G4UbasnyyyKatuje)
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Otóż nie wymieniając tutaj konkurencyjnych sieci to posiadałem w CSGO sporo razy rangę Admin bądź Opiekun takich serwerów jak Mirage/Cache, Mirage, 3Maps, Surf. Strikte gram na społecznościowych więc doświadczenie z AMX mam sporę. Posiadałem już nawet tutaj rangę Admin na serwerze 1.6 parę dobrych lat temu :)
Staż na serwerze:Powróciłem po dłuższej przerwie aktualnie 3tyg praktycznie ciągłego grania.
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Otóż dlatego ponieważ nie toleruję osób uproszczających sobie gierkę cheatami tym bardziej na serwerze społecznościowym gdzie liczy się fun oraz TROLI. Patrząc na aktualny stan administracji jest spory lecz często nie widuję adminów w godzinach popołudniowych gdzie w takowych godzinach ja spędzam czas jak i większa część osób można to zobaczyć m.in po tym jak często używam komendy !report, jestem aktywnym graczem na Mirage#2 potrafię w ciągu dnia wejść po 3/4 razy na serwis jak i zacząłem udzielać się aktywnie na forum co sprawia mi fun :) również posiadam sporę doświadczenie tak jak pisałem wyżej to nie byłby mój pierwszy raz. Zazwyczaj jestem kulturalny, miły oraz pomocny i też lubię z Community pogadać nie tylko siedzieć na utkanej i tryhardować. Chciałbym pomóc Administracji i sprawdzić się tutaj w roli Admina.
Kontakt:Steam, Discord, TS3, Messenger.
Mutacja głosu (TAK/NIE):TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 5-6/8 (Jesli modmenu się nie zmienił to nawet bym powiedział ze 7/8)
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):Oczywiście że tak 

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Gruby
  • Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

-brak linku do do gt lub ts

+ doświadczenie

+mutacja 

+wiek

+aktywny

Jestem na Tak

Edytowane przez Nieznany
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+ doświadczenie

+mutacja

+wiek

+aktywny na servie(często go widuje)

-brak linku do gt lub tsarvar

Jestem na TAK

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

+ Dużo się udziela na vc 
+ Często bywa na serwerze
+ Ma doświadczenie 
+ Ostatnio dotkliwie widac wzrost cziterow wiec uwazam ze przyda sie wam wiecej par rąk 
Imo na tak

Spoiler
4 godziny temu, Yoogi napisał(a):

-brak linku do gt lub tsarvar

8 godzin temu, Nieznany napisał(a):

-brak linku do do gt lub ts

15 godzin temu, Boczuś napisał(a):

- Brak linku do aktywności. ( https://tsarvar.com/player444514-G40BYy ) 

Nie ma we wzorze wymogu podania linku jak by co :KEKW:

Edytowane przez hudinii
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.