Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: Blackuu
Imię: Igor
Link do profilu Steam oraz SteamID:STEAM_0:0:155540640 https://steamcommunity.com/id/skrrrrrtpolicja/
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Byłem adminem, czy też "strażnikiem" (w przypadku JB) na kilku serwerach w CS1.6, czy też CS:GO. Do swojej "teczki", mogę również dopisać bycie opiekunem, na arenkach 1vs1 w CS:GO. Poza tym, oczywiście doświadczenie z bycia w administracji, z gier takich jak FiveM, czy też Minecraft.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/Blackuu/54.38.48.3:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ: 
- Nie ma dużej ilości administratorów, co pokazuje ich aktywność na serwerze (odkąd gram, spotkałem tylko Pawła i Pandę);
- Chciałbym mieć możliwość pomocy graczom, gdy nie ma na serwerze żadnych osób z uprawnieniami, bo jest wiele sytuacji, gdzie administracja jest potrzebna, a jej nie ma;
- Okazuję sporą aktywność, ponieważ mam dużo czasu wolnego, który mogę przekuć w grę i pomoc innym;
Kontakt: Discord: _blcku, Forum, oraz steam.
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak
Opublikowano
15 godzin temu, GRUS napisał(a):
- Nie ma dużej ilości administratorów, co pokazuje ich aktywność na serwerze (odkąd gram, spotkałem tylko Pawła i Pandę);
- Chciałbym mieć możliwość

First Seen: Apr 21, 2024 2:00 PM 

Może to dlatego, że nie masz nawet tygodniowego stażu na serwerze? 

jestem podczas urlopu, zacząłeś grać gdy mnie już nie było na serwerze wiec nie wiem jak się zachowujesz itp więc bazując na podaniu:

- staż na serwerze 

+ wiek

* doświadczenie 

Ja jestem neutralny ciężko dać komuś na „tak” gdy tak na prawdę większość community serwera zna go 5 dni 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ogólnikowo grasz krótko aczkowiek wymagania na stanowisko spełniasz.   

+ Bez konfliktowy + wiek + gt + "doświadczenie"

Jestem za na TAK za okresem próbnym

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

Jestem na tak

odkąd gram to bardzo mało adminów widuje, przyda się ktoś nowy

widuje na serwerze

wydaje sie byc ogarnietym

powodzenia

Edytowane przez thewoo
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Był już na tym samym stanowisku więc myślę, że z ogarnięciem niemiałby problemu, na serwerze gra z tego co sam widzę oraz nie sprawia problemów ii dodatkowa para rąk zawsze się przyda.

Jestem na Tak.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak

aktywnosc

zgłasza cheaterów

bez konfliktowy

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.