kesqe Posted April 24, 2024 Share Posted April 24, 2024 Twój nick: kesqe Data/Mapa: 24.04.2024, Mirage SteamID: STEAM_0:1:51092312 Serwer (mod): Serwer Mirage 1, mod prawdopodobnie VIBE (nie wiem nawet czy to mod, ale siedział na spectatorze) Opis sytuacji: W dużym skrócie to wszedłem na serwer na smurfie bo akurat grałem sobie premierki z kumplami, jakiś moderator się spłakał że mam "link do fejkowego konta na faceicie" podany na profilu Steam, więc zmieniłem konto na maina. Wszedłem na mainie, pograłem może trzy, maksymalnie cztery rundy przez które w sumie to większość czasu zmieniałem skiny po czym dostałem perma za "cheaty". xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted April 24, 2024 Share Posted April 24, 2024 @ V1BE 24h na rozpiskę Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1BE Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 spoko w tym wypadku git ci rozpisze : 6:00 podejrzane spojrzenie na przeciwników przez ściane w kuchni 7:00 widzi goscia pod schodami mimo wszystko wceluje się w schody z pałacy jakby widział zza ściany że będzie mu pickował moim zdaniem odruch z powodu paniki z użyciem wh 8:56 celownik leci pod drewno no przeciwnika który po ułamku sekundy zaczyna wybiegać a celownik jeszcze lekko za nim jedzie co można zaobserwować na zwolnionym tempie 10:12 tu nie wiem albo taki timing siadł albo wh centralnie celownik leci pod drewno gdzie gosc wybiega 12:30 tu moim zdaniem jakby sie zapomnial i leci na po przeciwnikow nie sprawdzajac dokladnie pozycji zabija drewno i schody reszta pozycji w du**e tylko po goscia w jungli 15:10 moim zdaniem akcja zrobiona dla tak zwanego picu patrzy sie w tego smoka po chwili wyciaga noz znowu w smoka i tak nie wiadomo co on sam patrzy dziwna akcja moim zdaniem nie naturalna by nie patrzyl tak w tego smoka gdyby nie wiedzial ze ktos tam jest 29:00 moim zdaniem dziwny przeskok celownika na glowe i ta akcja potwierdza poniekad ze kolega nie ma sluchawek i nie mozna powiedziec ze ktoras z akcji byla sluch bo wielokrotnie w ciagu swojej kariery na serwerze bylo widac ze nie srednio slucha ogólnie moim zdaniem ma ustawienia celownika strikte pod przeciwników tam gdzie się wceluje w 3/4 przypadków po chwili ktoś wybiega albo on picknie i jest tam przeciwnik widać że się bawi na srodku mida potrafi biec z kosa ale nie wybiegajac rampy juz sie wcelowuje kilkukrotnie mozna bylo zobaczyc jak zerka w sciane + nie wiem czy to blad dema u mnie czy nie ale jego celownik przy kontroli full auto nawet nie drgnie jakby mial anty recoil a jak na demku zobaczylem innych graczy z tych lepszych ktorzy bez problemowo są wstanie wykrecić 30-40 fragow i mozna u nich zaobserwowac rece normalnie celownik sie rusza i widac ze staraja sie kontrolowac te full auto tu stoi jak skala moim zdaniem kolega jest odpalony . a tu prosze link do dema:http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240424-2046-de_mirage-.dem.zip Leek April 25, 2024 Decyzja 48h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 6:00 być może chciał się odwrócić od flesha -b 7:00 słyszał mógł się spodziewać -b 8:56 przez ścianę, mógł być przypadek +/- 10:12 słyszał przeładowanie broni -b 12:30 -b 15:10 -b 29:00 -b Nic nadzwyczajnego. UB 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts