Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: PeskoLee187
Imię: Filip
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198452906333 ID Steam: 76561198452906333
Jakie jest Twoje doświadczenie?: W przyszłości miałem okazje mieć admina oraz być opiekunem serwera na nieistniejącej już sieci, adminowanie nie jest mi obce, więc myślę że sobie poradzę.
Staż na serwerze: Od połowy stycznia 2024r.
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Spodobał mi się ten serwer, ostatnim czasem coraz częściej wchodzę i spostrzegam graczy łamiących regulamin, nie jest to w porządku dla innych przestrzegających regulamin serwera. Od początku grania u was nie zdarzyło mi się  "podpaść " administracji czy zbudować sobie negatywną opinie wsród graczy co jest to zauważalne na serwerze ale to już zostawiam do waszej oceny. Może opis nie jest za bardzo zachęcający, ale jak większość adminów chce pilnować porządku na serwerze, być pomocnym i chyba tyle.
Kontakt: Steam, DC, Forum
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak. 
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6/8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): 80% jak narazie.
Opublikowano

Podobnie jak kolega, na nie 

+wiek

+/- doświadczenie (coś mi się nie chce w to wierzyć)

- regulamin (?)

10 godzin temu, PeskoLee187 napisał(a):

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): 80% jak narazie.

• Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.