Jump to content
bajus_

Odwołanie od bana - Gojō BaJuS Satoru

Recommended Posts

Twój nick:

Gojō BaJuS Satoru

Data/Mapa:

10:55 / 21-04-24/Mirage #1

SteamID:

STEAM_0:0:633640504

Serwer (mod): Mirage #1                         

Opis sytuacji:Dzień dobry dostałem bana na serverze mirage #1 z powodu mi nie znanego, wszedlem na inny server i wtedy sie dowiedziale od graczy że dostałem bana za mulit hack , nie ma demka nie ma żadnego dowodu ktory potwierdza moje cheaty dlatego pisze odwolanie , grałem normalnie (Być może dostałem bana za to że mam słuch i dobrze wszystko słyszę i za to że mam oczy i patrzę na mini mape i mogę powiedziec info gdzie kto jest) być może dostałem bana za to że przed ukaraniem zrobiłem dwa bunny hopy z rzędu i dostalem info gdzie może być przeciwnik wcelowalem sie tam i on był w innym miejscu , wychyliłem się na niego zabiłem go i dostałem z automatu bana, nie wiem jak mogę dostac bana za nie winność także nie ma żadnego demka które by mówiło o tym że mam cheaty, dlatego sam jestem w szoku że dostałem bana za nic , po prostu gralem normalnie tak jak zawsze jeżeli można obejrzyć demko prosiłbym o sprawdzenie demka bo jestem pewny że nic nie będzie na mnie bo ja nigdy nie cheatuje a gram w tę grę od 9 lat z góry dziękuje i pozdrawiam

• Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.