bajus_ Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 Twój nick: Gojō BaJuS Satoru Data/Mapa: 10:55 / 21-04-24/Mirage #1 SteamID: STEAM_0:0:633640504 Serwer (mod): Mirage #1 Opis sytuacji:Dzień dobry dostałem bana na serverze mirage #1 z powodu mi nie znanego, wszedlem na inny server i wtedy sie dowiedziale od graczy że dostałem bana za mulit hack , nie ma demka nie ma żadnego dowodu ktory potwierdza moje cheaty dlatego pisze odwolanie , grałem normalnie (Być może dostałem bana za to że mam słuch i dobrze wszystko słyszę i za to że mam oczy i patrzę na mini mape i mogę powiedziec info gdzie kto jest) być może dostałem bana za to że przed ukaraniem zrobiłem dwa bunny hopy z rzędu i dostalem info gdzie może być przeciwnik wcelowalem sie tam i on był w innym miejscu , wychyliłem się na niego zabiłem go i dostałem z automatu bana, nie wiem jak mogę dostac bana za nie winność także nie ma żadnego demka które by mówiło o tym że mam cheaty, dlatego sam jestem w szoku że dostałem bana za nic , po prostu gralem normalnie tak jak zawsze jeżeli można obejrzyć demko prosiłbym o sprawdzenie demka bo jestem pewny że nic nie będzie na mnie bo ja nigdy nie cheatuje a gram w tę grę od 9 lat z góry dziękuje i pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted April 21, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted April 21, 2024 @ ZbYchu_ 24h na rozpiskę // Wchodzisz na aktywnym banie na inne serwery z naszej sieci. 1.9 Zakaz wchodzenia na aktywnym banie. ( BAN PERMANENTNY ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted April 21, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted April 21, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts