!Arbuziik Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 Witam od jakiegoś czasu mam problem z CS 2 podczas gry dostaje dropy pingu problem z pingiem tylko i wyłącznie jest w cs wszystkie inne gry śmigają fajnie pod tab. stały ping 8 a w prawym górnym faluje i przycina mi grę jest to tak na serwerach społecznosciowych jak i na turniejowych serwerach valve. Dodaje tutaj link do nagrania jak to wygląda https://imgur.com/a/EzscGHR Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted April 21, 2024 V.I.P Donor Share Posted April 21, 2024 Zaktualizuj stery, zrób spójność plików, a nawet przeinstaluj grę. Spróbuj też 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted April 21, 2024 V.I.P Donor Share Posted April 21, 2024 1 godzinę temu, czak napisał(a): Zaktualizuj stery, zrób spójność plików, a nawet przeinstaluj grę. Spróbuj też Ping a mikrośkinki spowodowane sprzętem bądź też słabą optymalizacją gry, to chyba dwie różne rzeczy. Spójność plików czy aktualizacja sterowników nic nie zmieni. Ostatnio valve namieszało aktualizacją z +- marca i zablokowali dostępy do zmian wartości komend, typu rate etc. Teraz wszystko ustawiasz z poziomu gry, ustawenia gry -> buffering, spróbuj ustawić na 1/2 packets i obserwuj działanie gry, możesz też zmienić przepustowość łącza na "extremely restricted". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted April 21, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted April 21, 2024 Jakie masz połączenie z internetem? Po kablu/światłowód, wifi, komórkowe czy radiówka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!Arbuziik Posted April 21, 2024 Author Share Posted April 21, 2024 Godzinę temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał(a): Jakie masz połączenie z internetem? Po kablu/światłowód, wifi, komórkowe czy radiówka? Po kablu światłowód 300/300 od 4 do 8 pingu na polskich serwerach Link to comment Share on other sites More sharing options...
G400BY (Gruby) Posted April 24, 2024 Share Posted April 24, 2024 Miałem ten sam problem, poczytaj poradniki i naprawisz :), jak znajdę to podrzucę ci tutaj - Bądź po prostu w danych momentach jak grasz serwery są przeciążone chociaż wątpię lecz na tabie też mam po 28 pingu a na faceit po 3/4. Jeśli ci to nie przeszkadza i nie zacina gierki to olej to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts