Jump to content
!Arbuziik

Problem - Dropy pingu w cs2

Recommended Posts

Witam od jakiegoś czasu mam problem z CS 2 podczas gry dostaje dropy pingu problem z pingiem tylko i wyłącznie jest w cs wszystkie inne gry śmigają fajnie pod tab. stały ping 8 a w prawym górnym faluje i przycina mi grę jest to tak na serwerach społecznosciowych jak i na turniejowych serwerach valve. Dodaje tutaj link do nagrania jak to wygląda 
https://imgur.com/a/EzscGHR

1 godzinę temu, czak napisał(a):

Zaktualizuj stery, zrób spójność plików, a nawet przeinstaluj grę.

Spróbuj też

Ping a mikrośkinki spowodowane sprzętem bądź też słabą optymalizacją gry, to chyba dwie różne rzeczy. Spójność plików czy aktualizacja sterowników nic nie zmieni. Ostatnio valve namieszało aktualizacją z +- marca i zablokowali dostępy do zmian wartości komend, typu rate etc. Teraz wszystko ustawiasz z poziomu gry, ustawenia gry -> buffering, spróbuj ustawić na 1/2 packets i obserwuj działanie gry, możesz też zmienić przepustowość łącza na "extremely restricted".

• Like 1
  • KAT 1

Godzinę temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał(a):

Jakie masz połączenie z internetem? Po kablu/światłowód, wifi, komórkowe czy radiówka?

Po kablu światłowód 300/300  od 4 do 8 pingu na polskich serwerach

Miałem ten sam problem, poczytaj poradniki i naprawisz :), jak znajdę to podrzucę ci tutaj - Bądź po prostu w danych momentach jak grasz serwery są przeciążone chociaż wątpię lecz na tabie też mam po 28 pingu a na faceit po 3/4.

Jeśli ci to nie przeszkadza i nie zacina gierki to olej to 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.