slawek Posted April 20, 2024 Share Posted April 20, 2024 Nick: Digielz Imię: Sławek Wiek: 22 Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198324459929/ Jakie jest Twoje doświadczenie?: Uczestniczyłem jako administrator na 3 serwerach gdy jeszcze istniał cs:go. moje doswiadczenie stwierdzam jako bardzo dobre. Staż na serwerze: Nie wielki, jestem w stanie poswiecic +/- 25h tygodniowo Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Zostanie administratorem pozwoli mi pomoc w dalszym rozwoju serwera oraz co najwazniejsze to UTRZYMYWAC PORZADEK tak aby kazdemu grało sie bardzo przyjemnie :) Kontakt: DC: digiels#1568 Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted April 20, 2024 V.I.P Share Posted April 20, 2024 Temat przeniesiony do kosza. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts