Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Nick podejrzanego:  444Tech ツ

STEAM ID podejrzanego:  STEAM_0:0:794661746

Rodzaj cheata: WH

Data/Mapa: 18.04.24 ok.21:15

Serwer (mod): Only Mirage 5

Dowody (link do demka): http://tv2.katujemy.eu/2/dema//auto-20240418-2113-de_mirage-.dem.zip 

Według mnie tutaj gracz już dobrze się kryję z WH także zachęcam do skupienia się na tym demku oraz zerknięciu go od początku rozgrywki jeżeli moje dowody nie wystarczą.
Ogólnie według mnie spalony po tym że nie sprawdzał pozycji, na których nikogo nie było... czasami mu tylko się zdarzyło...

3:11- Po sprawdzeniu mida, cofa do okna i z góry zakłada że tam jest  enemy... Przecież sprawdzał mida 5 sekund prędzej...

3:45- Może przypadek, ale zaczyna strzelać przez smoke dziwnym trafem jak przebiega enemy

4:43- Jego dziwna gra pokazuje  że "czeka" aż mu chłop spod drewna peeknie...

6:43- Tutaj na 1 rzut oka spoko, ale w 1/4 od razu widać że peekując kuchnie, jego celownik od razu kieruje się w stronę głowy enemy
   a nie oszukujmy się, rzadko kiedy enemy STOI na ladzie w kuchni... :)

8:08- Z góry już wiedział o enemy znajdującym się tam

10:12- Na pierwszy rzut oka akcja wygląda normalnie, ale widząc na WH że lewa strona rampy będzie peekować, bardziej się skupia na na niej niż na chłopie z prawej strony.
   ( może przypadkiem celownika nie skupił na prawej stronie rampy, gdzie wiedział ze ma tam  gościa już bardzo obitego) 

11:28- Przy wybiegnięciu na mida jego celownik skupia się na chłopie z rampy + później widać że ewidentnie wie o tym że ten chłop tam się znajduje

13:44- Widząc ze enemy podchodzi, odbił w lewo co widać + później jego celownik idzie delikatnie do góry mimo że skok TT było słychać niżej 
  + z własnego doświadczenia wiem, że celowałbym niżej po takiej akcji, w tej samej akcji od razu zakłada że jest rampa... 
  nie sprawdzenie pałacu + ten flash. ( o TT na rampie nikt nie wiedział, bo prawie od początku szli tam na shift + nie było słychać skoku na powie susa)

Leek   (edytowane)

Decyzja 48h

///

Gracz wczoraj został zbanowany za wh, mimo wszystko dziękujemy za zgłoszenie!

Edytowane przez Leek
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Gracz został zbanowany.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.