Jump to content
-P-I-W-K-0-

Zgłoszenie - Andrzej Duda

Recommended Posts

Nick podejrzanego: Andrzej Duda

STEAM ID podejrzanego:  STEAM_0:1:849951376

Rodzaj cheata: wh + no recoil + wspomaganie celowania

Data/Mapa: 17.04.24 ok.  17:40

Serwer (mod): Only Mirage #5

Dowody (link do demka): http://tv2.katujemy.eu/2/dema//auto-20240417-1725-de_mirage-.dem.zip

Poniżej macie kilka ciekawych akcji, ogólnie według mnie gracz bardzo dobrze się krył aczkolwiek... 

38:03- Idealne wyczekanie na cona + kilka sek później celownik idzie przez boxa równo z położeniem enemy (może przypadek)

38:47- Dziwny przeskok celownika po zabiciu enemy

41:39- idealny bh

42:58- Na spowolnieniu nie widać nawet flicka w kierunku głowy enemy

44:19- Nawet nie miał celownika na głowie ( może lag serwera)

47:58- Podobnie jak w 42;58- nie widać flicka

55:52- Idealny rozrzut broni, celownik nawet nie drgnął przy wpakowaniu prawie połowy magazynka

Vanilla.  

Decyzja do 48h.

• Thanks 1

36:53 - CT dobiega na shorta i gościu idealnie pickuje w momencie kiedy on się tam pokazuje, a mógł być zarówno w connect albo jungli. +b

38:03 - Nie mógł go słyszeć a idealnie daje celownik przy schodach na wyczekanie gdzie gościu idzie na shifcie + strzał na niego obok głowy +/-b 

38:08 - po modelu idealnie celuje +b

38:47 - Wygląda jakby spraya przedłużył albo mu myszka pojechała czysto -b

39:14 - stoi ponad 40 sekund czekajać aż afk ct się ruszy i dopiero jak wybiega kolo ticketa ten pickuje na niego ale siadło za ścianą +b

41:39 - bh normalne

41:50 - zaczyna się strzelać z typem i chowa się przed granatem nagle zanim widzi jak on leci +b

42:58 - tutaj możliwe -b

44:19 - obok głowy +/-b

47:58 - tutaj tak samo mozliwe -b

55:52 - recoil normalny na tej broni -b

Dopisałam trochę od siebie bo ta pierwsza akcja mi nie dała spokoju . Dzięki za zgłoszenie. Do bana.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.