Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Janusss

Odwołanie od kary - Januśśś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Januśśś

Nick admina karającego: Sou

Data/Mapa: 29.03.22r

SteamID: STEAM_0:1:171182600

Serwer (mod): OnlyMirage #1

Opis sytuacji:

Szanowni Administratorzy Gry,

Chciałbym złożyć odwołanie od nałożonej na mnie kart z powodu nie właściwego zachowania, które miało miejsce dnia 28 marca 2022 roku. Jestem przekonany że moje zachowanie było niezamierzone i wynikło z emocji, które wyprowadziły mnie z równowagi. Przepraszam za użyte słowa i proszę o ponowne rozpatrzenie sytuacji.

W dniu 28 marca 2022 roku, pod wpływem emocji, wypowiedziałem kilka słów za dużo i zachowałem się w sposób, który nie był odpowiedni ani zgodny z zasadami gry. Byłem zdenerwowany sytuacją, która miała miejsce w grze, i niepotrzebnie wyraziłem swoje frustracje w nieodpowiedni sposób. Chociaż moje działania były niefortunne, pragnę  zapewnić, że nie było to moim zamiarem ani sposobem na urażenie kogokolwiek.

Proszę o zrozumienie, że jestem zaangażowanym i lojalnym graczem, który zawsze stara się przestrzegać zasad i tworzyć pozytywne środowisko dla wszystkich graczy serwera. Z tego powodu zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojej sytuacji i ewentualne złagodzenie nałożonej kary. 

Jeszcze raz przepraszam za wszelkie niedogodności, jakie moje zachowanie mogło spowodować, i zapewniam, że będę bardziej ostrożny w przyszłości.

Z góry dziękuję za  uwzględnienie mojego odwołania. Liczę na pozytywne rozpatrzenie sprawy.

z Poważaniem 

Kacper

• Haha 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano

Odwołać możesz się maksymalnie do 48h od otrzymania bana.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Odwołanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.