Jump to content
Eon

Odwołanie od bana - Eon

Recommended Posts

Twój nick: salvav7
Nick admina banującego: DOPE
Data/Mapa: 16.04 dust2
Steam ID: STEAM_0:1:811091238
Serwer (mod): Classic DD2                               
Opis sytuacji: Grałem sobie strzelałem do przeciwników przez parę rund i dostałem banika za czitowanie. Pozdrawiam :pepeflower:

Edited by Eon
dejmano  

§2. ODWOŁANIA
§2.1 
Na serwerze jest wprowadzone automatycznie nagrywane demko z Twojej rozgrywki (POV). Znajdziesz je głównym folderze gry pod nazwą: dem-dd2_classic_katy.dem

Wrzuć swoje demo POV. Możesz zrobić to poprzez zgłoszenie posta/wysłanie do UBT na prywatną wiadomość.

https://megawrzuta.pl/download/65f91486ee275572eb0bcab9650b3a9c.html

Dam tylko po prostu czasówki które wydają mi się dziwne możliwe że się mylę.

Dodam jeszcze że anty cheat cały czas coś u ciebie wykrywa.

Demko: salva 

2:51

7:07

14:47 to nie wiem czy warto w ogóle brać pod uwagę skan jak skan.

15:10

Demko: salva2

11:31

11:54

12:43

13:47

dejmano  

Decyzja będzie dziś wieczorem.

• Like 2

Jutro przed południem obejrzę demo jeszcze raz, nie chcę niczego przegapić, zwłaszcza, że jestem po pracy.

2:51

zwykły ruch, -b.

7:07 do porówniania 1wszy i drugi kill, na pierwszym celownik telepie się strasznie, zatrzymany na głowie, a na drugim, gdzie NIE MIERZYSZ na głowę tylko w klatę, celownik zachowuje się normalnie, +b

//////

8;06 dziwna reakcja, zamiast oddać strzał od razu po wychyleniu to wyczekuje na moment, aż CT dobiegnie do longa, +-

/////

14:47 to nie wiem czy warto w ogóle brać pod uwagę skan jak skan.

Ciekawa reakcja, zwłaszcza, że kule lecą dokładnie w lewą stronę, gdzie model jest, a po jednym fragu nagle odpuszcza, +-.

15:10

Przed i po strzale był w ruchu model jak i celownik, zwykły kill, celownik również zachował się naturalnie, -b.

11:31

+-

11:54

Oglądałem kilkanaście razy, tbh ciężko stwierdzić cokolwiek w tej akcji, dosłownie chwilę przed pojedynkiem, strzelał się z gościem na plato waląc bursta, a celownik mu tak nie poleciał tak jak przy drugim killu.

12:43

Komiczny kill, nie powiem, że nie, coś ciągnie mu celownik idealnie na głowę, +b.

13:47

-b.

/////

15;28 celownik na pasie, wiem, że to hltv, ale nie ma szans, żeby ten kill wyglądał legit na povie. +b

///////

@  kejmaN.  daj swoją ocenę.

• Like 4
  • KAT 1

2:51 -b

7:07 - dziwny szejk celownika, +/-b

8:06 - dziwny pref

14:47 - strasznie szybka reakcja na wystający pixel głowy, +/-b

15:10 - tutaj metr od głowy, +/-b

11:31 - raczej -b

11:54 - nad wyraz szybka reakcja na ten model peekujący z plato, +b

12:43 - komiczny lock celownika na głowie, +b, dodatkowo po drugim fragu na gali dostajesz pełne mleko od CT, mimo to zachowujesz pełną kontrolę nad celownikiem i wiesz gdzie celować. XDD +b

13:47 -b

15:28 - jakim cudem tutaj głowa weszła? +b

Czekamy na POVa. 

btw. @  DOPE czemu nie reagowałeś na ludzi, który robili "sojusz" CT z TT? :PepoThink:

• Like 4
  • KAT 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.