Jump to content
Matekr

Odwołanie od bana - Matekr

Recommended Posts

Twój nick: Matekr 
Nick admina banującego: nahh
Data/Mapa: 16.04.2024/ Mirage #2
Steam ID: STEAM_0:1:119606886
Serwer (mod):   Mirage #2                            
Opis sytuacji: Czemu ja dostałem bana za wh niby? Jak ja normalne akcje robię :(

Demo 1

28:50 podejrzane wcelowanie się 
32:20 dziwne wcelowanie się z deagla przez ścianę
34:23 cały czas patrzy się w ściany i szuka przeciwnika, ktoś mógłby podejść mu na blisko ale ten patrzy w ściany 
35:40 ponownie ogląda się po ścianach i idealnie scanuje przeciwnika przez drewno, do tego 35:56 słyszy przeciwnika w underze ale dziwnym trafem spogląda pod siebie
by zobaczyć czy ktoś jest ten under, parę sekund później ponowne oglądanie ścian w poszukiwaniu przeciwników

Demo 2

6:25 biegnie po bombe po czym gdy przeciwnik pochodzi bliżej podejrzany nagle idzie na shifcie i wcelowuje sie idealnie w głowę
8:07 też dziwne wcelowanie się, nie wiem czy przypadkowo ale raczej nikt nie wychodzi nigdy wcelowany w to miejsce z awpy
13:05 nie ma pojęcia, że ktoś podchodzi mu na blisko ale mimo to ucieka jakby wiedział 
18:18 podejrzany wchodzi site totalnie go nie sprawdzając przechodzi standard po czym gdy słyszy przeciwnika skaczącego do niego na blisko podejrzany oddaje idealny strzał przez ścianę nie widząc go
19:30 wchodząc site każde jego sprawdzenie jest totalnie bezsensowne to jest po prostu machniecie myszką i spojrzenie przez ściane, nie sprawdził nic w site a gdy przeciwnik 
peekuje shorta on nagle staje w miejscu i wyczekuje idealnie
co do sprawdzania pozycji w każdej rundzie wygląda identycznie jak w sekundzie od 19:41 do 19:49 (chodzi o momenty jak sprawdza sobie dwa razy okienko w kuchni, wcelowuje sie w nie przez ścianę ale nawet nie peeknie tylko już stwierdza, że jest czysto)
22:28 idealne wyjście z celownikiem na głowie
32:20 tutaj ciekawego sytuacja z peekiem na gościa gdzieś daleko od okna przez ścianę
34:37 dziwny strzał, lecz nie jestem w stanie stwierdzić czy to nie jest jakiś błąd demka

Moim skromnym zdaniem wallhack, lecz podejrzany kryje się i dobrze wie kiedy ma zginąć, żeby nie wyglądał na cheatera. Do tego te oglądanie ścian gdzie kto stoi.

DEMO 1: http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240416-1634-de_mirage-.dem.zip

DEMO 2:http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240415-1926-de_mirage-.dem.zip

Edited by nahh.
Bigaj  

Decyzja 48h

Bigaj  

1 demko jest złe, popraw to edytuje post.

1 demko

28:35 +/- tutaj dziwne bardzo w trakcie rzutu granatu szybko się wycofał idealnie jak podchodzil przeciwnik na zakręt
28:50 Delikatne +/- co prawda slychac kroki ale też juz troche wczesniej tym celownikiem lecial przez sciane

32:20 -b
34:25 raczej -b chociaż cięzko określić bardzo dziwna gra te skany tak samo

35:40 +/- raz to mógłby być przypadek ale widać ze lata tym celonikiem po scianach nie mozna tak idealnie skanować drewna a celownik leci idealnie

2 demko.

6:35 +/- to było za dokladne celownik leciał idealnie na glowe, nie słyszał nic a wyglądalo to bardzo pewnie
8:07 -b 
13:05 raczej -b słyszy pod drewnem kroki wie że ktoś może mu podejsc
18:18 -b nie wiem o co tutaj miało chodzić ale coś trochę masz te minuty pomylone bo tutaj byla troche inna akcja niż opisywałeś
19:45 -b nie ma tutaj nic podejrzanego, strzału też za szybkiego nie oddał zwykłe wyczekanie
20:00 -b może się wydawać dziwne jechanie celownikiem po scianach ale nie wygląda to na nic podejrzanego
22:33 -b słyszal doskonale że biegnie przeciwnik w palacu i po prostu wychylil
32:30 takie delikatne +/- cięzko to tak stwierdzić może trochę faktycznie
34:37 -b

Bardzo cięzkie demko do oceny widać że coś tutaj musi być, bardzo ostrożnie gra oponent ale są te akcje takie że widać ze tutaj jest jakiś wallhack.

Nie wiem o co chodzi ale nie mogę otworzyć żadnego demka a chciałbym sobie też sprawdzić 

image.png.470d4000c98904ce212864ed9a5e1001.png

aha czyli 7zip nie da rady musze specjalnie pWinRaRa pobierać?

Edited by Matekr
kejmaN.  

Musisz mieć pobrany program WinRAR. Wtedy klikasz ppm na pobrane demo > otwórz za pomocą WinRAR. Pewnie używasz 7zip. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.