Matekr Posted April 16, 2024 Share Posted April 16, 2024 Twój nick: Matekr Nick admina banującego: nahh Data/Mapa: 16.04.2024/ Mirage #2 Steam ID: STEAM_0:1:119606886 Serwer (mod): Mirage #2 Opis sytuacji: Czemu ja dostałem bana za wh niby? Jak ja normalne akcje robię :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted April 16, 2024 Share Posted April 16, 2024 @ nahh. 24h na rozpiske Link to comment Share on other sites More sharing options...
nahh. Posted April 17, 2024 Share Posted April 17, 2024 (edited) Demo 1 28:50 podejrzane wcelowanie się 32:20 dziwne wcelowanie się z deagla przez ścianę 34:23 cały czas patrzy się w ściany i szuka przeciwnika, ktoś mógłby podejść mu na blisko ale ten patrzy w ściany 35:40 ponownie ogląda się po ścianach i idealnie scanuje przeciwnika przez drewno, do tego 35:56 słyszy przeciwnika w underze ale dziwnym trafem spogląda pod siebie by zobaczyć czy ktoś jest ten under, parę sekund później ponowne oglądanie ścian w poszukiwaniu przeciwników Demo 2 6:25 biegnie po bombe po czym gdy przeciwnik pochodzi bliżej podejrzany nagle idzie na shifcie i wcelowuje sie idealnie w głowę 8:07 też dziwne wcelowanie się, nie wiem czy przypadkowo ale raczej nikt nie wychodzi nigdy wcelowany w to miejsce z awpy 13:05 nie ma pojęcia, że ktoś podchodzi mu na blisko ale mimo to ucieka jakby wiedział 18:18 podejrzany wchodzi site totalnie go nie sprawdzając przechodzi standard po czym gdy słyszy przeciwnika skaczącego do niego na blisko podejrzany oddaje idealny strzał przez ścianę nie widząc go 19:30 wchodząc site każde jego sprawdzenie jest totalnie bezsensowne to jest po prostu machniecie myszką i spojrzenie przez ściane, nie sprawdził nic w site a gdy przeciwnik peekuje shorta on nagle staje w miejscu i wyczekuje idealnie co do sprawdzania pozycji w każdej rundzie wygląda identycznie jak w sekundzie od 19:41 do 19:49 (chodzi o momenty jak sprawdza sobie dwa razy okienko w kuchni, wcelowuje sie w nie przez ścianę ale nawet nie peeknie tylko już stwierdza, że jest czysto) 22:28 idealne wyjście z celownikiem na głowie 32:20 tutaj ciekawego sytuacja z peekiem na gościa gdzieś daleko od okna przez ścianę 34:37 dziwny strzał, lecz nie jestem w stanie stwierdzić czy to nie jest jakiś błąd demka Moim skromnym zdaniem wallhack, lecz podejrzany kryje się i dobrze wie kiedy ma zginąć, żeby nie wyglądał na cheatera. Do tego te oglądanie ścian gdzie kto stoi. DEMO 1: http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240416-1634-de_mirage-.dem.zip DEMO 2:http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240415-1926-de_mirage-.dem.zip Edited April 17, 2024 by nahh. Bigaj April 17, 2024 Decyzja 48h Bigaj April 17, 2024 1 demko jest złe, popraw to edytuje post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted April 17, 2024 Share Posted April 17, 2024 1 demko 28:35 +/- tutaj dziwne bardzo w trakcie rzutu granatu szybko się wycofał idealnie jak podchodzil przeciwnik na zakręt 28:50 Delikatne +/- co prawda slychac kroki ale też juz troche wczesniej tym celownikiem lecial przez sciane 32:20 -b 34:25 raczej -b chociaż cięzko określić bardzo dziwna gra te skany tak samo 35:40 +/- raz to mógłby być przypadek ale widać ze lata tym celonikiem po scianach nie mozna tak idealnie skanować drewna a celownik leci idealnie 2 demko. 6:35 +/- to było za dokladne celownik leciał idealnie na glowe, nie słyszał nic a wyglądalo to bardzo pewnie 8:07 -b 13:05 raczej -b słyszy pod drewnem kroki wie że ktoś może mu podejsc 18:18 -b nie wiem o co tutaj miało chodzić ale coś trochę masz te minuty pomylone bo tutaj byla troche inna akcja niż opisywałeś 19:45 -b nie ma tutaj nic podejrzanego, strzału też za szybkiego nie oddał zwykłe wyczekanie 20:00 -b może się wydawać dziwne jechanie celownikiem po scianach ale nie wygląda to na nic podejrzanego 22:33 -b słyszal doskonale że biegnie przeciwnik w palacu i po prostu wychylil 32:30 takie delikatne +/- cięzko to tak stwierdzić może trochę faktycznie 34:37 -b Bardzo cięzkie demko do oceny widać że coś tutaj musi być, bardzo ostrożnie gra oponent ale są te akcje takie że widać ze tutaj jest jakiś wallhack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matekr Posted April 17, 2024 Author Share Posted April 17, 2024 (edited) Nie wiem o co chodzi ale nie mogę otworzyć żadnego demka a chciałbym sobie też sprawdzić aha czyli 7zip nie da rady musze specjalnie pWinRaRa pobierać? Edited April 17, 2024 by Matekr kejmaN. April 17, 2024 Musisz mieć pobrany program WinRAR. Wtedy klikasz ppm na pobrane demo > otwórz za pomocą WinRAR. Pewnie używasz 7zip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted April 17, 2024 Share Posted April 17, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts