GOD OF ZEUS Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 Twój nick: XejsyX katujemy.eu Nick admina banującego: nwm kto i nwm skąd mam to wziąść Data/Mapa: 12.04 21.30 chyba nwm Steam ID: STEAM_0:0:11101 Serwer (mod): 5vs5 #1 Opis sytuacji: grałem sobie spokojnie na serwie nikogo nie wyzywałem ani mikrofonu nie używałem i nagle perma dostałem pozdro ;] kejmaN. April 12, 2024 Nie rób spamu w temacie. Kolejne takie odpowiedzi będą karane punktami ostrzeżeń. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funfini Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 (edited) Ban zostal nadany przez Ludzika z Delmy ban jest sluszny obrazales serwer oraz fifata <3 jezeli chcesz dowody dodaj dc nudeq21 <3 chyba ze wyslac tu Edited April 12, 2024 by Funfini kejmaN. April 12, 2024 Na przyszłość pilnuj regulaminu i nie wpychaj się w tematy z odwołaniami. "W odwołaniach od banów mogą wypowiadać się tylko członkowie UNBAN™ i admini, którzy zostali o to poproszeni! Pozostałe wypowiedzi będą ukrywane i karane ostrzeżeniem." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 @ Funfini jakieś dowody ze obraził serwer? możesz się tu z nimi podzielić? @ Bigaj podejmij tu potem decyzję po zapoznaniu się z dowodami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funfini Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 Zamykam temat by uniknąć spamu. @ Bigaj zajmij się tym. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted April 14, 2024 Share Posted April 14, 2024 Jest to kolejny problem z tobą w przeciągu ostatniego tygodnia, po sprawdzeniu wszystkiego ban jest słuszny i zostaje, dostałeś szansę ale widocznie nie potrafiłeś tego docenić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted April 14, 2024 Share Posted April 14, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts