adek Posted April 11, 2024 Share Posted April 11, 2024 (edited) Opis Twojej uwagi: W klanie pokazuje mi 17/10 członków. Coś się pomieszało, proszę o naprawę, jest nas aktualnie 8/10. Dodatkowe informacje / ssy: //edit Po zmiane mapy, pokazało 8/10, mogłem cokolwiek zrobić. Spróbowałem przyjąć jedną osobę, która złożyła podanie i wówczas wtedy po przyjęciu znów wskoczyło na 17/10. Edited April 11, 2024 by adek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Paweł. Posted April 11, 2024 Solution Share Posted April 11, 2024 Problem jest głównie wizualny, po zmianie mapy wszystko jest git. Przyjrzę się temu jak będzie więcej czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted April 11, 2024 Author Share Posted April 11, 2024 27 minut temu, Paweł. napisał(a): Problem jest głównie wizualny, po zmianie mapy wszystko jest git. Przyjrzę się temu jak będzie więcej czasu. Wpływa to również na działanie i operacje w /klan. Gdy tak pokazuje, nie można chociażby wejść w podania klanu, nie można zaprosić gracza itp. Paweł. April 12, 2024 (edited) 5 godzin temu, Paweł. napisał(a): zmianie mapy wszystko jest git. Edited April 12, 2024 by Paweł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts