Karakan Posted April 11, 2024 Share Posted April 11, 2024 Twój nick: Karakan Data/Mapa: 16:40 / 10-04-24/Mirage SteamID: STEAM_0:1:530587621 Serwer (mod): Mirage Opis sytuacji: Grałem już jakiś czas na serwerze, miałem około 40 fragów po czym zostałem zbanowany za wh. Nie rozumiem tej decyzji, w momencie bana wchodziłem na B i po zabiciu na raty gracza z gali otrzymałem perma za cheaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J1mmy Posted April 11, 2024 Share Posted April 11, 2024 (edited) Witam . Link do demka: http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240410-1547-de_mirage-.dem.zip A więc: 0:48 po zmianie broni patrzysz w stronę gościa przez ścianę 1;31 patrzysz w ścianę w stronę pałacu jakbyś chciał sprawdzić ile osób biegnie 2;40 znów patrzysz przez ścianę 3;46 widzisz że gość leci do tv więc automatycznie tam celujesz mając gdzieś tt ze schodów obok 6;18 wierzę w przypadki ale kto robiący 40 killi celuje w takie miejsce ? i to na głowę 6;28 wychylasz wcelowany w gościa który jest totalnie gdzie indziej 7;27 flick na głowę przez ścianę 8;50 dwie głowy a na 1 gościa wrzuciłeś celownik zanim go zobaczyłeś wgl 9;00 masz manie patrzenia po ścianach i sprawdzania czy ktoś gdzieś jest 9;52 kolejny obrót do ściany 10;28 nie słyszysz ani nie widzisz go po czym celujesz na niego przez smoka 12;09 szybki flick oczywiście w ścianę aby sprawdzić ilu biegnie 12;18 skanujesz ciągle po serii zmieniając pozycje i podążasz za tt 16;10 celownik w okolice typa z rampy ? 18;14 idzie na shifcie a i tak nagle tam celujesz zaczynając biec na niego z celownikiem 18;28 flick w ścianę? chyba chciałeś sprawdzić gdzie biegnie 19;08 na model przez ścianę 21;22 idealne wcelowanie w gościa dopiero dobiegającego 25;18 cały czas kucałeś ale jak zaczął biec w twoją stronę wstałeś żeby móc go trafić 26;55-27;00 dziwne patrzenie w ścianę 30;00 celowanie przez ściany w 2 osoby 32;07 wiedziałeś że będzie na górze i przy wychylaniu flick zanim go zobaczyłeś 32;54 dziwny minimalny flick w stronę modelu kogoś kto idzie na shifcie 33;23 chowasz się idealnie w czas kiedy enemy wychyla 34;18 nie możliwe że go widziałeś w ciągu ułamka sekundy , po czym celujesz do niego przez ścianę i wiesz że ma awp (skąd?) więc nie wychylasz 39;55 widzisz dwóch w tym 1 przez ścianę i nie wiesz , którego wybrać 41;46 celujesz w gościa którego nawet nie widziałeś 42;47 wcelowany peekujesz 44;00 dziwny skok celownika 44;47 wygląda jak na celowe nie trafianie w kogoś o kim dobrze wiesz 46;10 nie słyszysz go a celujesz do niego przez ścianę po czym patrzysz ct bo wiesz , że tam wychyli 48;10 myślałeś że on stoi na tetrisie , że tak go obserwowałeś przy skoku ? 48;36 piękny flick przez smoke by był co ? 51;55 nie masz pojęcia o nim a wlatujesz na pewniaka z peekiem 52;00 olałeś cały bombsite i ciśniesz prosto na gościa na shorcie 52;09 nie wiedziałeś o nim na booscie mimo to celujesz tam. Kto tak robi? Chciałbym dodać że twój movement oraz poruszanie się po mapie czy ustawianie celownika wskazuje na to że nie jesteś za dobrym graczem a mimo to robisz 40 fragów i bardzo często czyścisz podłogę celownikiem. Twoja gra pozostawia wiele do życzenia raz potrafisz strzelać perfekt full auto w głowę a raz na blisko nie jesteś w stanie zabić kogoś grasz bardzo zero jedynkowo jakbyś bał się że ktoś cię zgłosi. Często głupio giniesz ale jak trzeba to nagle wiesz gdzie kto jest. Również podczas oglądania bardzo często odnoszę wrażenie że udajesz że kogoś nie widzisz . Grasz również strasznie nienaturalnie jak na kogoś z tak dobrymi statystykami. Edited April 11, 2024 by J1mmy błąd w rozpisce czasowej 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 12, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 12, 2024 0:48 - -b 1:31 - -b 2:40 - -b 3:46 - przecież jeden z ct jest przed nim i zabija tego obok schodów, to po co ma tam sprawdzać? -b 6:18 - XD -b 6:28 - -b 7:27 - -b 8:50 - słyszy to na niego celuje? -b 9:00 - serio? sprawdzał przecież rampe? -b Do tego momentu, to się naprawdę zastanawiam o co tu chodzi.. ludzie mają z celownikiem po ziemi chodzić aby unikać ścian? Rozpisujesz 'patrzenie po ścianach' gdzie gościu po prostu idzie przed siebie... patrząc w ten sposób to chyba każdy by miał wh xD 9:52 - rzuca flasha i się odwraca, gdzie ma patrzeć jak nie na ścianę za sobą. -b 10:28 - idzie przed siebie, celownik się nawet na nim nie zatrzymuje, tylko go mija -b 12:09 - słyszy ich, bo biegną jak stado słoni. -b 12;18 - normalne skany -b 16:10 - słyszy, to się tam odwraca -b 18:14 - cały czas patrzy czy ktoś nie idzie pod oknem, pilnuje po prostu tego miejsca -b 19:08 - serio? -b 21:22 - normalny pick -b 25:18 - Przecież słyszy go jak podbiega, to celuje w exit -b 26:55 - słyszy, to się odwraca, i tak podczas pikowania chowa się za ścianą, bo tak się pickuje -b 30:00 - znów po prostu idzie, a słyszał i widział że TT ginie na rampie więc tam cofa sobie.. -b 32:07 - spodziewał się go i po prostu pickuje -b 32:54 - pilnował od respa ct, kiedy Ty kładłeś pakę -b 33;23 - nie widział go nawet przez tego palaka, na 1/4 ledwo co pojawia się model kiedy on jest w trakcie cofania -b 34;18 - możliwe, ja na laptopie przy normalnej prędkości zauważyłam ten łokieć, a jak ktoś gra na 24-27 cali to już w ogóle lepiej to widzi. I skąd taki domysł że wie o awp? Ct go na bank słyszał, więc ten wolał poczekać-b 39:55 - tego do prawej widział (stopa) jak przechodził i słyszał delikatnie, tego po lewej słyszał -b 41:46 -??? -b 42:47 - ??? -b 44:47 - ??? -b 46:10 - nie wierzę.. -b 48:10 - -b 48:36 - widział jego głowę -b 51:55 - jak nie ma o nim pojęcia? Słyszał jak strzela stamtąd? -b 52:00 - jak olał? nawet z apsów jeszcze nie wyszedł, car spalony, na side zabity, to patrzy shorta -b 52:09 - dużo osób sprawdza to miejsce -b 11 godzin temu, J1mmy napisał(a): Chciałbym dodać że twój movement oraz poruszanie się po mapie czy ustawianie celownika wskazuje na to że nie jesteś za dobrym graczem a mimo to robisz 40 fragów i bardzo często czyścisz podłogę celownikiem. Ani razu nie 'czyścił podłogi celownikiem'.. 11 godzin temu, J1mmy napisał(a): Również podczas oglądania bardzo często odnoszę wrażenie że udajesz że kogoś nie widzisz . Grasz również strasznie nienaturalnie jak na kogoś z tak dobrymi statystykami. Wybacz, ale ja się zastanawiam skąd takie domysły? Używałeś słuchawek podczas oglądania? Bo wszystkie jego reakcje były na słuch. Do tego polecam podczas oglądania uzywac xray ON/OFF aby właśnie nie dopatrywać się na siłę śledzenia ludzi po ścianach, bo nie idzie nie patrzeć w ściany idąc przed siebie... Demko w 100% czyste. UB. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 12, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 12, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted April 12, 2024 V.I.P Donor Share Posted April 12, 2024 Admin banujący nie zgadza się z decyzją. @ Leek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 Obejrzałem połowę demka i dalej mi się nie chciało bo totalnie nic nie było. Nie rozumiem tego, celuje gdzieś i to jest patrzenie po ścianach? gracz czysty podtrzymuję decyzję 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts