Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
czak

"Czy dostałeś kiedyś...?" Pytanie dnia 11/04/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ostatniej klasie liceum, z treścią "Wyszedł w połowie lekcji, bo musiał wstawić samochód do mechanika"

Opublikowano

W 8 klasie dostałem uwagę o treści rzucanie klockiem o ścianę a przez przypadek rzuciłem w nauczycielke

• Haha 2
Opublikowano

Wiele uwag za różne rzeczy

Pierwszy raz dostałem i jedynkę i uwagę w 4 klasie podstawówki na muzyce, ponieważ odpowiedziałem na pytanie dotyczące lekcji, które pani mi zadała gdyż nie słuchałem XD (odpowiedziałem dobrze, po tym krzyczała tak o bez powodu i dała mi uwagę lol)

• Haha 3
Opublikowano

W podstawówce dostałem uwagę o treści:"uczeń rzucił ziemniakiem w czoło koledze" dostał w nos ale już nie chciałem się kłócić xd

• Haha 3
Opublikowano

Uwagi za nie zmienianie butów na laczki. 

Uwagi se gadanie na lekcji. 

I kiedyś dostałem uwagę za to, że odpaliłem 10 minut przed końcem lekcji na telefonie dzwonek i babka nas wypuściła. Potem się skapnęła, że to żart i jak się nas pytała kto to zrobił to jakaś parówa się na mnie wysprzegliła. Miała do końca roku ze mną jak najgorzej. 

• Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Ło panie i to ile, ale 2 najlepsze pamiętam

1- "Rzuca zeszytem w nauczyciela"- to prawda akurat
2- "Podczas lekcji puszcza z telefonu dźwięk dzików"- Tutaj błąd nauczycielki bo naprawdę za oknem zapierdzielały dziki a ja niewinny uwage dostałem,
             po 10 minutach nauczycielka podeszła do okna i je dopiero wtedy zobaczyła 

Ojjj byłoby co wypisywać jeszcze, od palenia szlug w podstawówce na boisku podczas lekcji po chlanie w gimnazjum z nauczycielami na wycieczce szkolnej 
A o zawodówce lepiej nie wspominać.... xD

• Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Dostałem uwagę za zdjęcie plakatu wyborczego z płotu i powieszenie go na tablicy w sali lekcyjnej. Tak to sporadycznie za używanie telefonu w czasie lekcji. 

• Haha 3
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

W gimnazjum  to całe strony tych uwag były, bo każdy nauczyciel musiał się dobrze rozpisac

A najlepsza jaka mi się przypomina to "Uczeń pojawia się i znika" (Wychodziłem przez okno) XD XD 

Edytowane przez Wheelie chef
  • Haha 1
Opublikowano

Ta jedną. Za żywą dyskusje o kosmetykach z koleżanką na lekcji niemieckiego, bo sobie przeglądałyśmy katalog avon i jej doradzałam :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.