Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: ZupencjaAmino
Imię: Adrian
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199234367051/ (SteamID STEAM_0:1:637050661)
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Hey; moja cała przygoda z serwerami społecznościowymi zaczęła się od CS:GO, prowadziłem swój serwer SURF na którym zyskiwałem potencjalny rozgłos wraz z osiągnięciami. Fakt, mam nowe konto, aczkolwiek to wynika tylko z tego że mojego starego konta nie mogę przywrócić, nie pamiętam pasów do emailu wraz ze steam'em. Byłem również administratorem na serwerach OM przez około roku.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/ZupencjaAmino/mirage2.katujemy.eu:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać administratorem z powodu dużej ilości cheaterów w społeczności CS:GO 2, chcę również szerzyć uśmiech na twarzach w stronę graczy, jestem dosyć pogodnym człowiekiem, fakt raz przychodząc na serwer nabroiłem aczkolwiek żałuję tego i przepraszam. Każdą wolną chwile poświęcam na serwerze, trzymam się regulaminu i chcę odciążyć innych administratorów od obowiązków jeśli będą załatwiać sprawy prywatne
Jestem odpowiedzialny, sumienny i wykonuje swoje obowiązki jak najlepiej potrafię. Chciałbym wykazać się w stronę opiekunów serwera, chcę pokazać że potrafię wnieść dużo w serwer, a zwłaszcza swoje umiejętności (fakt mam 80 godzin, aczkolwiek na tamtym starym koncie posiadałem 1200 godzin+)
Kontakt: (Discord : ragnarok0707) (STEAM)
Mutacja głosu (TAK/NIE):Tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8):7 (Mogę się poduczyć css_admin jeśli się zmienił, nie będzie mi to robiło różnicy by podjąć się nauki takowego panelu)
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

Chciałbym również dodać, abyście mnie nie skreślali ze względu na moje konto steam, jestem w trakcie oczekiwania na wypłate z pracy w celu zakupienia prime, nie zawiodę Was pod względem zachowania i wykonywania obowiązków !
Pozdrawiam
  • Lubię to! 3
Opublikowano

+wiek

+gt(często widuje go na serverze)

+doświadczenie

Widać, że sie nie poddał i mu na tym zależy z tego powodu drugie podanie

Na TAK

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek

+ Gt 

+ Doświadczenie 

- Kultura (często słyszałem jak przeklinałeś) 

Jestem na TAK, lecz ta kultura jest do poprawy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie
+ pomaganie innym
+ mikrofon

+/- kultura

Jestem na tak :)

• Uwielbiam 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.