Jump to content
Dropped_By_Dog

Odwołanie od bana - ItzzSzymusss

Recommended Posts

Twój nick: ItzzSzymusss

Data/Mapa: 10.04.2024 mirage#1

SteamID: nie pamietam

Serwer (mod):  

Jan0x | OM1

Opis sytuacji bylo 3v3 gralem sobie z avp zabilem 2 typa 3 byl za sciana ba b jeden nasz poszedl i go nie zauwazyl to ja zaczolem plantowac i on zaczol do mnie strzelac to tez strzelalem i nagle ban

• Like 1

Witam, link do demka: http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240410-1240-de_mirage-.dem.zip

21:42 - szybkie spojrzenie przez ścianę 

21:47 - kolejne szybkie spojrzenie przez ścianę 

21:53 - strzelasz do mnie zanim jeszcze wychylę 

21:58 - idealne wcelowanie na chłopa  w kuchni 

22:02 - cały czas sprawdzasz plecy patrząc przez ścianę na gościa który idzie sobie underem

22:10 - wiesz gdzie jest ostatni przeciwnik i widzisz przez ścianę że zaczyna podchodzić pod b, zaczynasz skanować szybciej żeby nie było to podejrzane 

23:01 - kolejne piękne patrzenie przez ściany 

23:07 - wiesz idealnie gdzie stoi chłop w bsie idziesz w jego stronę wcelowany przez ścianę 

23:11 - nie peakujesz bo widzisz przez ścianę 2 przeciwników wcelowanych w twoją stronę 

23:12 - idealnie peakujesz chłopa w kuchni 

23:21 - widzisz przez ścianę, że przeciwnicy podchodzą więc się wycofujesz, imponujący strzał na podskakującego chłopa za mołotowem 

23:26 - jesteś wcelowany cały czas w jedno miejsce bo widzisz przez ścianę, że jeden przeciwnik dalej tam siedzi 

23:40 - widzisz (oczywiście przez ścianę) że przeciwnik rusza się z miejsca i wtedy zaczynasz celować w jego kierunku 

23:34 - wychodzisz na site patrząc w kierunku gdzie jest chłop, nie sprawdzasz żadnej pozycji 

Dla mnie te 2 rundy wystarczyły żeby dać Ci bana. Pozdrawiam.  

• Like 2
  • I love it 1

Decyzja ubt do 48 h.

Trochę skrócę te rozpiski na rundy, bo jest czasówka po czasówce.

Runda 21 - 21:42 - 22:10 - Widać wh, nienaturalne odruchy, prefire, patrzenie po modelach za ścianą.

Runda 22 - 23:01 - 23:40 - Jak wyżej, to samo.

Obvious wallhack. @  Jan0x  dobra robota.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.