vespa Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Twój nick: ... Data/Mapa: Mirage 09.04.2024 SteamID: STEAM_0:1:854143042 Serwer (mod): 5vs5 Opis sytuacji: Grałem sobie spokojnie po 3 rundach dostałem bana za wallhacka nie wiem jakim cudem jaka tu jest administracja bez żadnego doświadczenie na demku powinno wszystko i wyraźnie widać że gram czysto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 9, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 9, 2024 @ Dolarek Hazard rozpisz demko w ciągu 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolarek Hazard Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Demka off wiec rozpisać nie moge lecz moge opisać sytuacje. Gracz "..." wybiegał zza ścian jakby wiedział gdzie są oponenci i nie sprawdzał miejscówek. Pomimo jego nieuważnego stylu gry nadal był na samej górze tabeli. Myśle że za wcześnie dałem mu bana ale jak na osobe z prywatnym kontem nie mogłem szczerze określić jego poziomu po żadnych odznakach bądź komentarzach. W tym momencie niech dostanie UB ale niech wie ze jest na moim oku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 9, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 9, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts