Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano (edytowane)

Nick: NieMamPomyslu

Imię: Dominik 

Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198195865541/

Dorzucę też: https://www.gametracker.com/player/NieMamPomyslu/54.38.48.3:27015/

Jakie jest Twoje doświadczenie?: Doświadczenie jako administrator jest ze  względu że byłem kiedyś "adminem" na serwerach typu diablo/zombie mod nie długie lecz wiem na czym to polega nie będę mówił jakiego to doświadczenia nie mam bo nie o kłamstwa chodzi lecz będę się starał być jak najlepszy 

Staż na serwerze:Gdzieś około 1 miesiąca 

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Ze względu na częste granie przez ze mnie na serwerze i niejednokrotnie byłem świadkiem graczy łamiących regulamin serwera np. skanowanie płotu na eldorado i upominając administrację o tego typu zachowaniu stawianiu min w przejściu czy zauważenie gdy ktoś lata odpalony

Kontakt:Steam/DC

Mutacja głosu (TAK/NIE):Pewnie

Skala znajomości obsługi admina (1/8): 5 lecz będę się starał i uczył aby było 9/8

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):TAK

Składam podanie i pilnowanie serwera tylko na weekendy i gdy mam urlop ze względu na pracę jaką wykonuje czyli  kierowca zawodowy  i w domu jestem tylko na weekend lub urlop ale spędzanie czasu minimum te 2-6 godzina od piątku wieczora do niedzieli wieczora nie jest żadnym problemem a często grywam na weekend i administracji nie ma na serwerze 

Myślę że napisałem wszystko co musiałem czekam na decyzję mam nadzieję że ta dobrą 

Edytowane przez NieMamPomyslu
  • Inwestor
Opublikowano

Jestem na TAK

Gracz pomimo, że bywa głównie w weekendy w domu, miałem okazję już niejednokrotnie pogrywać z nim na serwerze, bądź wspólnie porywalizować w przeciwnych drużynach i wykazuje się jednak tą aktywnością, zaangażowaniem, przede wszystkimi umiejętnościami jakie prezentuje w grze i myślę że ma już na tyle wystarczająco godzin jak i staż, by móc startować na admina. W weekendy najczęściej brakuje adminów, co skutkuje tym, że najczęściej zdarzają się skany na eldorado, przez co nie można wyjść z respa, po czym wtedy robi się z tego chaos, a tymbardziej jak cheater wejdzie na serwer. W weekend byłem świadkiem kilku sytuacji skanowania płotów na eldorado i bez żadnych pożądanych skutków zachowania powtarzały się nagminnie i naprawdę kontrole były bardzo sporadyczne. Myślę że w kwestii adminów, można ustalić jakiś grafik, kto danego dnia, w jakim tygodniu i o jakiej godzinie, będzie mógł przebywać na serwerze i zawsze uzgodnić to między sobą, szczególnie też że w weekend w okresie chillowania wpada najwięcej osób. 

-Steam

-Znajomość Amx

-Duży staż, widać po grze, sam movement i kontrola nad osobami nieprzestrzegającymi zasad

Opublikowano

Nie potrzebujemy adminów weekendowo. Specyfika pracy nie pozwala Ci na pełnienie funkcji admina, więc ciesz się grą jako gracz. Napisałeś o dużej aktywności w weekendy, a po weryfikacji Twojego GT, zauważam przegranie ostatnio jedynie 101 minut.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.