Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Dzis proponuje dodać na serwer dla Vipa - Gangstera +15 % obrażen z tego noża czy co on tam ma ;p

A dla Mafioza + 30% obrażen z tego Gold noża fajnego.

Prawie na każdym JB jest takie coś ze svip czy vip ma wieksze troszke obrażenia :)

A do gangu proponuje dodać 3 rangi : Zalozyciel , Lider, zaufany, rekrut

Zalozyciel moze dodac lidera i go usunac,

Lider moze dodać osobe do gangu i ją usunąc.

Zaufany może dodawać, ale nie usuwać.,

A rekrut to tak zwany lamus na okresie próbnym w przemyśle narkotyków i broni :)

Do gangów moznabyło to wprowadzić jak juz one będą bo na razie jakis bug jest o którym developer juz wie. Ze jak dodajemy do gangu To w nicku pojawia nam sie Tag gangu, tak jakbysmy po prostu mieli taki nic i to nam zmienia i wtedy usuwa nam vipa/svipa :C Fajnie by było jaky w gangu był prefix przed nickiem na zielono tak jak u Mafiozy czy gangstera :P

A i dodać amfetamine i hp do gangu do ulepszeń za szlugi. Bo jednak Grawitacja nie potrzebna bo u Svipa jest duza gravita i jakby jeszcze bylo z gangu to bylo by głupio ;p

Opublikowano

Aha kolejna propka #3 :) Dodać dla Svipa Czapki Np. Super Man, dodaje 5% gravitacji, Szybcior , dodaje 10% speeda. I takie fajne piękne czapki za które trzeba zapłacić unikalne :) Np na 30 dni 3.69 sms za takie czapeczki :) Fajna sprawa i serwer coś zarobi na tym jeszcze nie dużo bo nie dużo, ale zawsze coś:) I fajnie sie bedzie grało :)

Opublikowano

Co do zwiększonych obrażeń jestem na Tak ale nie aż tak duże. VIP : +15%, SVIP : + 25%.

Kolejna propozycja z nazwami gangów. Jestem na Nie. Oto moje proponowane nazwy :

# Lider

# Zastępca

# Członek

Dodatki związane z gangami no to oczywiście tak.

Co do propozycji 3, pomyślimy nad tym. 

Opublikowano

Wczoraj pisałem z Developerem o gangach, że się zbugowały, ma je od nowa napisać :)

Bonus DMG Vip+10%, SVIP +20% i będzie dobrze :)

• Legenda
Opublikowano

1. Raczej nie potrzebne , to ze inne serwery to mają to my tego nie musimy mieć :D i to tylko zepsuje grę.

2. Jest lider i członek i to raczej zostanie.

3. Będę je na bieżąco aktualizował ale nie chce ich tak ulepszać pro żeby nie zepsuć fabuły gry :D

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.