kiczQu Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 Twój nick:kaaaroleczeku Data/Mapa:mirage 01 SteamID: Serwer (mod):bladymirage Opis sytuacji:skanowałem smoke na midzie i pokazało mi że zadałem HP przeciwnikowi przez co dałem skierowałem celownik w prawo za i napisali że cheater przez to że chwilę przed zbanowani innego Cheatera i myśleli że przez niego się odpaliłem Według mnie powinienem dostać unbana i zostało usunięte pokazanie jak zadasz komuś HP. Mały błąd się wkradł nick kiczQu9 Leek April 4, 2024 Jesteś pewny że dostałes bana na OnlyMirage#1? Nigdzie nie widzę twojego bana. Uzupełnij proszę swój steam ID, lub ewentualnie link do profilu steam. Vanilla. April 4, 2024 Zgodnie z regulaminem każdy gracz ma 48 h na odwołanie się od bana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 @ K.pawlak 24h na rozpiske Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.pawlak Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 Witam, gracz ma 48h na odwołanie się od bana, ban został nadany 02.04 o 10:44, tym samym czas na odwołanie minął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 4, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 4, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts