Annonymous Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 Skarga na (admina / gracza): Admina Nick osoby oskarżonej: Funfini SID osoby oskarżonej:STEAM_0:1:608999493 Data oraz godzina zdarzenia: 04.04.2024 17:30 Opis sytuacji: W przeciągu 3 rund napisałem na 3-4 razy max na czacie "Ɑ͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ﻝﮞ" admin dał mi muta nie gaga na godzine za spam gdyż powinien być za to gag a po chwili gdy napisałem że "administracja do du*y" dał mi bana za obraze własnie widać jakie ma doświadczenie z komendami jak napisał w podaniu i to nie pierwszy raz sie u mnie zdarzyło pierw dają mi za spam muta gdy się wcale praktycznie nie odzywam tylko do infa a po chwili dopiero gaga. Dowody: Nie mam wycinka z konsoli ale wszystko powinno być w logach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 Powiem tak, nie faworyzując w żaden sposób admina niestety wiem jak takie sytuacje wyglądałem sam nie raz byłem świadkiem na serwerze i jest to typowa prowokacja, wie się że siedzi admin to po co pisać jakieś bezsensowne znaczki jest to zwykłe spamienie i nie ma na to wytłumaczenia, admin zrobił co należy no i też zbędny komentarz o administracji. Skarga jest jak dla mnie nie słuszna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigaj Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 Skarga niesłuszna. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts