Jump to content
Annonymous

Skarga - Funfini

Recommended Posts

Skarga na (admina / gracza): Admina
Nick osoby oskarżonej: Funfini
SID osoby oskarżonej:STEAM_0:1:608999493
Data oraz godzina zdarzenia: 04.04.2024 17:30
Opis sytuacji: W przeciągu 3 rund napisałem na 3-4 razy max na czacie "Ɑ͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ̶͞ ̶͞ ̶ ̶͞ ﻝﮞ" admin dał mi muta nie gaga na godzine za spam gdyż powinien być za to gag a po chwili gdy napisałem że "administracja do du*y" dał mi bana za obraze własnie widać jakie ma doświadczenie z komendami jak napisał w podaniu i to nie pierwszy raz sie u mnie zdarzyło pierw dają mi za spam muta gdy się wcale praktycznie nie odzywam tylko do infa a po chwili dopiero gaga. 
Dowody: Nie mam wycinka z konsoli ale wszystko powinno być w logach.

Zrzut ekranu 2024-04-04 173719.png

Powiem tak, nie faworyzując w żaden sposób admina niestety wiem jak takie sytuacje wyglądałem sam nie raz byłem świadkiem na serwerze i jest to typowa prowokacja, wie się że siedzi admin to po co pisać jakieś bezsensowne znaczki jest to zwykłe spamienie i nie ma na to wytłumaczenia, admin zrobił co należy no i też zbędny komentarz o administracji. Skarga jest jak dla mnie nie słuszna.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.