kalisz1 Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 Twój nick: kalisz Nick admina banującego: kalisz Data/Mapa:03.04.24 Steam ID:76561198316527571 Serwer (mod): ffa Opis sytuacji: Witam, od lat gram jako Kalisz musiało dojść do nieporozumienia i admin ma taki sam nick nie miałem nawet szansy wytłumaczyć czy chociażby zmienić nick proszę o unbana Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaliSz Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 Witam Tak dostałeś bana za podszywanie się, tak nazwałem powód bana, grałeś na tym samym nicku co ja, czekałem chwilę czasu aż zmienisz nick, nie zmieniłeś więc dałem bana, Twój i mój nick jest taki sam więc zdziwiony byłem jak wszedłem na swój nick po restarcie rank i miałem już staty, zgłaszałem to do opiekuna, działałem zbyt impulsywnie i to mnie zgubiło bo mogłem to rozwiązać inaczej, myślałem, że to typowa podszywka . Przepraszam za zaistniałą pomyłke i bana..., aczkolwiek byłem pewny, że mój nick będzie miał blokadę jako admin aby nikt nie wchodzil i nie próbował się podszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted April 3, 2024 V.I.P Share Posted April 3, 2024 Sytuacja wyjaśniona, więc zdejmuję blokadę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted April 3, 2024 V.I.P Share Posted April 3, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts