Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Ukończone 16 lat.  
  • Działający i sprawny mikrofon. 
  • Minimum 10 godzin przegranych na serwerze.  
  • Minimum 5 godzin przegranych w ciągu ostatniego tygodnia. 
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu admina 
  • Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole.  
  • Wysoka aktywność na forum i serwerze.  (na forum będę nadrabiał)
  • Korzystanie z Discord.  
  • Brak jakichkolwiek blokad VAC.  
Nick: ESSABROs
Imię: Bartek
Link do profilu Steam oraz SteamID: - ns
Jakie jest Twoje doświadczenie?: byłem wielokrotnie adminem jak i opiekunem na serwerach typu cod,jb oraz deathrun, prowadziłem własną sieć serwerów, parę lat temu zajmowałem się tworzeniem stron w oparciu o ipb w tematyce głównie counter'owej.
Staż na serwerze: od paru miesięcy codziennie po parę godzin dziennie
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: często bywam świadkiem wielokrotnego łamania regulaminu przez graczy, chociażby poprzez skanowanie płotu na eldorado które staje się monotonią niektórych graczy i utrudnia rozgrywkę pozostałym przez co serwer dostaje nagłego spadku graczy, gram codziennie przynajmniej po 2-3h, myślę, że będąc adminem starałbym się bezproblemowo bywać jeszcze częściej, dawać dobry przykład i pilnować porządku:)
Kontakt: poprzez forum, bądź poprzez ts3/dsc snapchata czy facebooka:) *dane na pw ew.
Mutacja głosu (TAK/NIE): tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7/8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): myśle, że jest na bardzo wysokim poziomie, tak:)

mową końcową, steam w momenie przyjęcia mnie na posadę administratora zostaje w pierwszej kolejności zakupiony, inaczej nie widzę sensu gry steam gdyż nie staram się o admina na jakimkolwiek innym serwerze i nie jest mi to potrzebne do codziennej rozgrywki. Nie wstawiam skarg na kolegów łamiących regulamin gdyż uważam, że nie jest to do końca w porządku według mnie, natomiast będąc adminem nie mam żadnego wyboru oraz jakichkolwiek skrupułów do zastosowania odpowiedniej kary adekwatnej do przewinienia:) *liczę na zrozumienie mnie w tej kwestwii*

Opublikowano

Wiek /+
Czas spędzony na serwerze & Forum /+- (strasznie mało widziałem gracza na serwerze)
Doświadczenie/ +
Brak blokad VAC/ +

Moim zdaniem było by można dać szanse koledze :) Zobaczymy jakby się sprawował, czekamy na reszte 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Ja jestem na nie.

Steam to wymóg konieczny, każdy ns mógłby sobie napisać podanie i dodać "jak przyjmiecie to kupię steam". To w końcu zależy Ci na tym adminie czy jednak wyjebka, przyjmą to przyjmą wtedy kupię póki co nie będę marnować kasy (3,50zł xd)

Nie wiem jak zachowujesz się na serwerze, nie rzucasz się w oczy więc raczej jest okey to na +

Ciekawi mnie jeszcze to zdanie 

W dniu 3.04.2024 o 20:55, essabro napisał(a):

Nie wstawiam skarg na kolegów łamiących regulamin gdyż uważam, że nie jest to do końca w porządku według mnie,

Tutaj dałeś mi duże wątpliwości czy jednak z twojej strony nie będzie kolesiostwa. Skoro chcesz kandydować na admina i widzisz, że ktoś łamie regulamin powinieneś bez skrupułów zgłosić to na forum lub u@. Skąd mamy mieć pewność, że jak dostaniesz uprawnienia to nagle w twojej głowie wyciąganie konsekwencji dla kolegów łamiących regulamin stanie się ok? Przecież prawie nic się nie zmienia, jesteś normalnym graczem, to są twoi koledzy a ty posiadasz tylko dostęp do dodatkowego menu, więc wątpię aby zmieniło to twój pogląd na kolegów

• Lubię to! 1
Opublikowano

Również na nie. Podanie samo w sobie mnie jakoś nie urzekło  co do twojej osoby. 

SteamID: - ns

Jeśli nie spełniasz wymagania to po co pisać podanie?

Nie wstawiam skarg na kolegów łamiących regulamin gdyż uważam, że nie jest to do końca w porządku według mnie

No i podtrzymuje opinie kolegi wyżej który ładnie wszystko  napisał o czymś takim. 

Na serwerze jakoś nie widać Cię byś wrzucał się w oczy. Po prostu jesteś na serwerze bo jesteś i tyle, nic więcej. Ponad to na ten moment posiadamy bardzo dużą ilość administratorów serwera więc wątpię żeby był nam potrzebny jeszcze jeden. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Posiadanie CS 1.6 na steam jest głównym obowiązkiem, przy składaniu podania na admina. To Cię wyklucza bez dwóch zdań na samym początku, więc też takie mowy końcowe, że w momencie przyjęcia od razu kupisz ową grę to sobie daruj. Tak jak koledzy wyżej, że nie widać cię abyś rzucał się jakoś w oczy, tak samo w zgłoszeniach /report czy też u@ nie widzę jakiegokolwiek śladu. Dodatkowo tak jak wspomniał @  D:S:S:S:S:S o kolesiostwie, tak samo mam wątpliwości, czy w głównej mierze byłyby wyciągane konsekwencje pomiędzy "kolegami", jakoś w to nie wierzę, bo miałem już możliwość współpracowania z takim typem osób.

Na Nie.

• Moderator
Opublikowano

steam w momenie przyjęcia mnie na posadę administratora zostaje w pierwszej kolejności zakupiony, inaczej nie widzę sensu gry steam gdyż nie staram się o admina na jakimkolwiek innym serwerze i nie jest mi to potrzebne do codziennej rozgrywki.

XDDDDDDDDDD

To co napisałeś z miejsca Cię dyskwalifikuje z rangi admina. 

Byłeś adminem, opiekunem, ba, nawet właścicielem serwerów i nie posiadałeś steam'a. Teraz aplikujesz na admina i napisałeś, że jak podanie zostanie zaakceptowane to łaskawie kupisz gre XD

Nie wstawiam skarg na kolegów łamiących regulamin gdyż uważam, że nie jest to do końca w porządku według mnie, natomiast będąc adminem nie mam żadnego wyboru oraz jakichkolwiek skrupułów do zastosowania odpowiedniej kary adekwatnej do przewinienia:) *liczę na zrozumienie mnie w tej kwestwii*

XDDDDDDDDDD v2

Teraz nie wstawiasz skarg na kolegów bo to Twoi koledzy i byłoby to względem ich niefajne, ale z rangą admina automatycznie zamieniasz się w dyktatora i każdego traktujesz tak samo.

Same te wypowiedzi Cię skreślają, ale dodam do tego jeszcze:

-Na serwerze Cię w ogóle nie widziałem

-Twoje dotychczasowe doświadczenie jest moim zdaniem wymyśloną bajką. Mogłeś jeszcze dopisać że wszystkie sprawy były załatwiane przez gadu gadu i administracje do swoich serwerów wybierałeś na podstawie najwyższej średniej z ukończenia podstawówki

-Brak steam

-przekopiowane podanie 1:1  z poprzedniego

-zero skarg na KOGOKOLWIEK

-Nie spełniasz praktycznie żadnego wymagania.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Posiadanie gry w 2024 roku, którą jest counter-strike 1.6 na platformie steam, nie jest niczym nadzwyczajnym, a tym bardziej problematycznym przy częstych promocjach. Dużą wątpliwość mam co do „wielokrotnego” bycia przez Ciebie adminem, opiekunem, a tym bardziej właścicielem sieci, który nie posiadał cs’a na steamie. Z której strony by nie spojrzeć  jest to najmniej kłopotliwy wymóg, a bardzo istotny i wymagany przez szanowane się sieci.

Nie spełniasz wymagań, więc podanie jest z automatu odrzucone. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.