Jump to content
cubewaw666

Jaka karta graficzna do CS 2?

Recommended Posts

siema  popykałbym sobie w cs2, niestety na mojej karcie gtx 650(staroć) wyciąga 60 fps max,  spadki straszne od 35 do 60 lata. Jaką kartę polecacie tak aby było te 100 fps minimum i żeby były one stałe, chyba że będzie więcej to i spoko. oczywiście jakaś budrzetówka, uzywka coś myślę do 300 zł. 

może  Gtx 1050ti 4gb Gaming X  MSI Radeon R9 380 4GB GDDR5  Radeon RX 570 8GB MSI Gaming X

• Sad 1

• Junior Admin

Jak już chcesz iść w GTX'a, polecam legendarnego już GTX 1060, najlepszy w swojej generacji. Kosztuje z tdrugiej ręki stówkę więcej, ale wyniki w csie2 są mega zadowalające. Zerknij na benchmarki i sprawdź sam

• Like 1
  • I love it 1

Nie ma co brać takiej słabej karty, w raz z updateami gra będzie i tak chodzić nieco gorzej. Lepiej już kupić porządny sprzęt na lata i wyciągać stałe fpsy. Jak już bardzo chcesz i jeśli jesteś zainteresowany, to mam używaną 1660s do sprzedania, za 400 +-.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.