Jump to content
GOD OF ZEUS

Skarga - eBOGU katujemy.eu

Recommended Posts

Skarga na (admina / gracza):admina
Nick osoby oskarżonej: eBOGU katujemy.eu 
SID osoby oskarżonej: STEAM_0:0:11101
Data oraz godzina zdarzenia: 1.04.2024  godzina 21.30 chyba
Opis sytuacji: gdy gadałem z adminem funfini on pisał ja gadałem bo chyba nie ma mikro admina ebogu dał mi muta za nadużywanie mikrofonu gdy nikomu to nie przeszkadzało tylko chyba jemu 2 sytuacja dostałem warna   za to że napisałem gdy zginołem w głupi sposób  napisałem na chacie  ja podkreślam ja jebie pałe do nikogo to nie było skierowane tylko do mnie dla beki .
Dowody: nie mam ss bo sie wk*******m i wyszedłem  ale możecie zobaczyc logi z czatu z dnia 01.04 o godzinie 21.30 do 21.45 
Edited by GOD OF ZEUS
  • KAT 2
  • Haha 1

No to tak, z nikim mi sie źle nie żyje, no ale admin powinien dawać tak naprawde wzór graczom jak powinni się zachowywać na serwerze. 

Xejsyx w sporych ilosciach przeklinał, co nie powiem tez mi sie zdazylo. Co to muta, dostał dlatego że gadał troche jakby był

nawalony + gadał "sam do siebie" nawet jesli nie bylo Funfiniego w druzynie razem z nim. Dostał kicka tez za przeklinanie na chacie, z odpowiednim

reasonem. Jak dla mnie kary nie tylko gracze powinni ponosic, ale administracja tez, jezeli nie przestrzega regulaminu

No jeszcze moglem dopisac przeklinanie na vc.

No i dodam, ze jezeli nikt nie pisze, ani nie mowi ze mu przeszkadza, nie znaczy ze mu nie przeszkadza

Edited by BOGU
  • Like 1

Godzinę temu, BOGU napisał(a):

Witam Nie gadałem z samym sobą jak to napisałeś, gadałem z Funfini tylko on mi pisał na pv a ja mu odpowiadalem w CS voice a i to że czasami się napoje alkoholu to nie oznacza że byłem wtedy pod wpływem alkoholu to są tylko twoje domysły . Nie jestem pewien ale kicka za przeklinanie nie dostałem. A jak się mogę domyśleć że Warna dostałem za prowokacje tylko kogo ja prowokowałem słowami "Jebie Pałę" te słowa zostały wypowiedziane ode mnie do mnie więc jak można widzieć kogo to sprowokowało?

przyznaje że przeklinałem na voice  ale każdemu sie to może zdarzyć  

Edited by GOD OF ZEUS
  • Like 1

19 minut temu, GOD OF ZEUS napisał(a):

Witam Nie gadałem z samym sobą jak to napisałeś, gadałem z Funfini tylko on mi pisał na pv a ja mu odpowiadalem w CS voice a i to że czasami się napoje alkoholu to nie oznacza że byłem wtedy pod wpływem alkoholu to są tylko twoje domysły . Nie jestem pewien ale kicka za przeklinanie nie dostałem. A jak się mogę domyśleć że Warna dostałem za prowokacje tylko kogo ja prowokowałem słowami "Jebie Pałę" te słowa zostały wypowiedziane ode mnie do mnie więc jak można widzieć kogo to sprowokowało?

przyznaje że przeklinałem na voice  ale każdemu sie to może darzyć 

Jak dla mnie, słowa same do siebie powinny zostać dla siebie a nie wypowiadane/pisane na serwerze, równie dobrze mogę napisać, że skąd możesz wiedzieć że nikogo to nie sprowokowało. Poza tym, jeśli  dostales kicka ode mnie to na pewno nie za "Jebie pałe". Może i nie byleś pod wpływiem, to fakt, lecz nie zmienia to nic że jeśli gadasz z Funfinim tak, że on do Ciebie pisze na steam, a ty rozmawiasz do niego na VC na serwerze. Nie każdy musi wiedzieć że z nim rozmawiasz i może to komuś przeszkadzać. Dla mnie tak jak wyżej wspomniałem, nie powinno się stosować żadnej ulgi dla adminów, wiec jeżeli zwykłemu graczowi dałbym właśnie najpierw warna w postaci kicka z odpowiednim reasonem, a później muta, gdyby nie sprecyzował dlaczego "nadużywa" komunikacji głosowej, to dlaczego miałbym Tobie nie dawać.

Ciekawi mnie bardziej, dlaczego gdy już mieliście warna to po nadaniu sobie PERMA nie ma wyciąganych konsekwencji. 

Ogólnie moglbys się też wytłumaczyć dlaczego z innymi graczami sie wyzywacie dla "jaj", używacie wulgaryzmów na vc oraz chacie, lub gdy ktoś umyślnie nadużywa mikrofonu to nic z tym nie robisz tylko grasz jak gdyby nigdy nic.

Nie szukam zaczepki, no ale bez sensu ta skarga, skoro robicie o wiele gorsze rzeczy bez uzasadnien. Pozdo

Jesli to kogos sprowokowało to mógł napisac cos a nikt nie odpisał na ta wiadomosc ode mnie na czacie .

Gadałem z funfini o sprawdzanie jednego typka ja mówiłem bo nie chciało mi sie pisac i gadałem z nim o tym jak ja i funfini umarłem wiec nikomu w trakcie gry to nie przeszkadzało bo nikt sie nie odezwał że mam zamknąć morde.

Nie musi być ulgi dla adminów  tu chodzi o to że praktycznie za nic dostałem tego muta    bo gadałem z funfini jak umarlismy i  nikt nic nie mówił że mam sie zamknąc.

W sprawie perma  kazałem funfini dac mi bana na minute   bo chciałem sie ogarnac bo nie mogłem trafiac w przeciwników wiem że głupie ale smieszne bo stypa była na serwie  a trzeba sie posmiac funfini pomylił 1 z 0 XD  funfini napisał do wiki  o ub dla mnie bo mis clickiem dał mi perma i wiele razy było na serwie takich przpadków i nie było za to kar kiedyś wczesniej dostałem bana od funfini na minute i nikt nic nie mówił .

W sprawie gadania na vc z innymi graczami ok dla "jaj" sie wyzywamy to prawda ale wtedy kazdy sie odzywa na tym vc nikomu to nie przeszkadza bo każdy sie smieje np jak jest bot janusz na serwie dolar funfini w jednej drużynie to kazdy gada  jest beka nikomu to nie przeszkadza wiec nie widze problemu żeby dawac muty czy inne chyba że bede wyzywac innych z innej drużyny to wtedy warny za wyzywanie pisanie ez esz i tak dalej to wtedy moga byc gag muty .

Skarga bezsensowna, poza tym zdecyduj się czy z nim gadałeś czy pisał do ciebie na steam coś się tutaj nie łączy. Rozmawiałem z @  BOGU  na temat nadużywania tego mikrofonu i to nie było nadużywanie tylko bełkot, także mute słuszne. Dodatkowo kłamałeś w podaniu z wiekiem oraz imieniem także +1 za bezsensowną skargę oraz +1 za kłamanie w podaniu.

W dniu 1.04.2024 o 22:03, GOD OF ZEUS napisał(a):

gdy gadałem z adminem funfini on pisał ja gadałem

21 godzin temu, GOD OF ZEUS napisał(a):

image.thumb.png.e340eac9a67a61cb8153f6659948365e.png
image.thumb.png.6bab0cd36642f505dfb9f8546da4db81.png

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.