Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: d0naT
Nick admina banującego: Nie pisze, nie wiem.
Data/Mapa: dostałem bana po zmianie mapy
Steam ID: STEAM_1 : 0 : 797638163 ' 
Serwer (mod): 301lvl
Opis sytuacji:
Witam.W dniu 31.03.2024, podczas gry na serwerze, znalazłem się w sytuacji, która, jak rozumiem, doprowadziła do nałożenia na mnie bana permanentnego. Grając na serwerze od paru
miesięcy nigdy nie otrzymałem nawet kary na serwerze, oraz zawsze grałem czysto. Rozumiem i szanuję zasady serwera oraz pracę, którą wkładacie w jego utrzymanie jako miejsca
przyjaznego i sprawiedliwego dla wszystkich graczy. Jeśli moje działania zostały źle zinterpretowane lub jeśli nieświadomie złamałem regulamin, pragnę przeprosić całą społeczność
oraz administrację. Jedyne punkty które mogłem złamać na serwerze to wyzywanie kogoś, gdy sie wkurze po zabiciu, ale nigdy nie używałbym wspomagaczy, aby ułatwić sobierozgrywke
na serwerze.

Zależy mi na możliwości powrotu do gry na serwerze, ponieważ jest to dla mnie miejsce, gdzie mogę się dzielić pasją do gry z innymi i czerpać z tego dużo radości. Poznałem tutaj tak
wiele fajnych mordeczek, z którymi się zżyłem poprostu, Rozumiem, że na przedstawionym demku na Zgłoszeniu, było widocznie jakieś używanie wspomagaczy, ale to jednak nie to.
Moja gra jest od początku mojej przygody z CS'em czysta, oraz może przyżec, że nie miałem nic doczynienia ze wspomagaczami 

Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego odwołania i liczę na pozytywne rozwiązanie tej sprawy.
Link do Skargi: 

kejmaN.   (edytowane)

Nie ma potrzeby zakładania kolejnego odwołania, wszystko będzie rozstrzygnięte w pierwszym temacie. Dostaliśmy zgłoszenie, że nie zgadzasz się z decyzją, wątek zostanie niedługo zakończony przez Head Admina. 

Edytowane przez kejmaN.
Opublikowano

Temat przeniesiony do kosza.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.