Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick:ZupencjaAmino
Imię: Adrian
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199234367051/    STEAM_0:1:637050661
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Hey, na mojej scenie CS:GO zaczęła się jeszcze od wersji początkowej, zwykłego CS. Spędziłem sporo czasu na serwerach JailBreak, Surf lub only mirage na randze Admin. Prowadziłem również swój serwer Surf ze dwa lata temu gdzie odnosiłem sukcesy.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/ZupencjaAmino/mirage2.katujemy.eu:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać administratorem by likwidować cheaterów w świecie Counter Strike, a zwłaszcza na naszym serwerze. Jestem adekwatną i odpowiedzialną osobą na to stanowisko, jestem w stanie odróżnić cheatera od dobrego gracza, dlatego myślę że jestem w stanie pełnić rolę.
Kontakt: Steam/Dc (ragnarok0707)
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8):  7
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

Edytowane przez ZupencjaAmino
Poprawy w stażu
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Na Nie
+gt
- świeże konto
- wiele razy byłeś przeze mnie mutowany/gagowany za obrażanie graczy, tak nie powinien zachowywać się przyszły administrator 

• Lubię to! 4
Opublikowano

+/- GT (Nie ma gt serwera na ta chwile ale ja szczerze mowiac widzialem cie tylko w ostatnich dniach nic poza tym)

-- Doswiadczenie/ Czas w cs( nie wiem jak ty grales w tym cs tyle skoro masz 59h)

-- Nie odpowiednie zachowanie ( bylem pare razy jak ty byles i nie zachowywales sie przyzwoicie)

+ Wiek 

Na NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na nie

+/- gt

- nieodpowiednie zachowanie na serwerze

- doświadczenie w cs (60h)

• Lubię to! 2
Opublikowano

+/- gt(widzę cie często na serwerze ale od tygodnia)

-dużo upomnień na serwerze za nieodpowiednie zachowanie

-doświadczenie w cs(masz 60h)

Na NIE

• Lubię to! 2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.