Jump to content
-c-

Problem - premium cod

Recommended Posts

SteamID: STEAM_0:0:86658451

Serwer: COD Mod 1.6

Data i godzina zdarzenia: około 19:00

Opis problemu: Nie chciałem logować się przez steama na zewnętrznej stronie więc zarejestrowałem się ręcznie w sklepie, doładowałem blikiem i kupiłem premke komandor na 30 dni na nick + haslo (nie widzialem chyba opcji zeby wziac na steamID, albo jestem ślepy, założyłem że może jej nie być jeśli nie logowałem się steamem), ale na serwie premki nie miałem + w konsoli wpisując setinfo _pw dostawałem taki błąd - "Info string length exceeded" nawet jeśli wpisałem tam 1 literę.

Druga sprawa to po kilku minutach gry na serwerze dostałem kicka "
Kicked :"Nieprawidlowe haslo"

I już na niego wrócić nie mogę, bo cały czas kickuje mnie z tym samym powodem. Help c:

UPDATE:

A ogólny update - na moim starym nicku: c^ właśnie wbiłem na serwer, a na nowym który zmieniłem czyli: -c^ bo premka na nick wymagała 3 liter, nie mogę wbić właśnie z tym kickiem.

Może premke przypisało do clienta NS a że jestem ze steama to mnie kickuje czy coś takiego? Może w takim wypadku przeniesienie premki na moje steamID by załatwiło sprawę?

Update nr.2 - naprawiłem to i już działa mi premka na nowym nicku, bo zreinstalowałem csa. Pytanie - czy dałoby się to i tak przenieść potencjalnie na SteamID?

Edited by dupawolowa

2 godziny temu, dupawolowa napisał(a):

Update nr.2 - naprawiłem to i już działa mi premka na nowym nicku, bo zreinstalowałem csa. Pytanie - czy dałoby się to i tak przenieść potencjalnie na SteamID?

Podaj nowe SteamID na które ma być przeniesiona usługa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.