-c- Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 (edited) SteamID: STEAM_0:0:86658451 Serwer: COD Mod 1.6 Data i godzina zdarzenia: około 19:00 Opis problemu: Nie chciałem logować się przez steama na zewnętrznej stronie więc zarejestrowałem się ręcznie w sklepie, doładowałem blikiem i kupiłem premke komandor na 30 dni na nick + haslo (nie widzialem chyba opcji zeby wziac na steamID, albo jestem ślepy, założyłem że może jej nie być jeśli nie logowałem się steamem), ale na serwie premki nie miałem + w konsoli wpisując setinfo _pw dostawałem taki błąd - "Info string length exceeded" nawet jeśli wpisałem tam 1 literę. Druga sprawa to po kilku minutach gry na serwerze dostałem kicka " Kicked :"Nieprawidlowe haslo" I już na niego wrócić nie mogę, bo cały czas kickuje mnie z tym samym powodem. Help c: UPDATE: A ogólny update - na moim starym nicku: c^ właśnie wbiłem na serwer, a na nowym który zmieniłem czyli: -c^ bo premka na nick wymagała 3 liter, nie mogę wbić właśnie z tym kickiem. Może premke przypisało do clienta NS a że jestem ze steama to mnie kickuje czy coś takiego? Może w takim wypadku przeniesienie premki na moje steamID by załatwiło sprawę? Update nr.2 - naprawiłem to i już działa mi premka na nowym nicku, bo zreinstalowałem csa. Pytanie - czy dałoby się to i tak przenieść potencjalnie na SteamID? Edited March 29, 2024 by dupawolowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted March 29, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted March 29, 2024 2 godziny temu, dupawolowa napisał(a): Update nr.2 - naprawiłem to i już działa mi premka na nowym nicku, bo zreinstalowałem csa. Pytanie - czy dałoby się to i tak przenieść potencjalnie na SteamID? Podaj nowe SteamID na które ma być przeniesiona usługa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-c- Posted March 29, 2024 Author Share Posted March 29, 2024 To jest to samo steamID. Premke kupiłem na nick + haslo, a wolałbym na samo SteamID Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted March 30, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted March 30, 2024 Usługa przeniesiona na SteamID podany w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted March 30, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted March 30, 2024 Problem rozwiązany. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts