Jump to content
.seriously

Odwołanie od bana - ...

Recommended Posts

Twój nick: ...

Data/Mapa: 28.03.2024 Mirage

SteamID: STEAM_0:0:846795907

Serwer (mod): 5vs5 Only MIrage                       

Opis sytuacji: Wszedłem sobie na serwer po tygodniowym banie za wyzywanie administratora na rozgrzewkę przed faceitem po czym przez 3 albo więcej rund wybijałem całą drużynie i po chwili nie wiem czy admin się spłakał czy coś dostałem perma  powód "granie"

Witam, 

Gracz otrzymal bana poniewaz gral na aktywnym banie, zapytalem Wiki czy napewno jak ma bana na om3 to jest to granie na aktywnym banie 

otrzymalem odpowiedz najpierw ze to inny sb a potem mi odpisala ze jednak to ten sam sb i ze mam dac bana. 

image.png.b4873d7d457a1bbc3cf6fc600ec62e9d.png

Edited by Funfini

To Napewno nie jestem ja gram na tym tym koncie ponieważ na swoim ogólnym czekam aż mi odblokują ponieważ kupiłem konto A osoba która sprzedała to konto chce je odzyskać więc muszę czekać aż wszystko się rozwiąże A jeżeli chodzi o to konto to Napewno nie jestem ja gram czysto A jeżeli masz jakieś wątpliwości poproszę o dowody :)

• Administrator

Odwołanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.