.seriously Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 Twój nick: ... Data/Mapa: 28.03.2024 Mirage SteamID: STEAM_0:0:846795907 Serwer (mod): 5vs5 Only MIrage Opis sytuacji: Wszedłem sobie na serwer po tygodniowym banie za wyzywanie administratora na rozgrzewkę przed faceitem po czym przez 3 albo więcej rund wybijałem całą drużynie i po chwili nie wiem czy admin się spłakał czy coś dostałem perma powód "granie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 @ Funfini 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funfini Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 (edited) Witam, Gracz otrzymal bana poniewaz gral na aktywnym banie, zapytalem Wiki czy napewno jak ma bana na om3 to jest to granie na aktywnym banie otrzymalem odpowiedz najpierw ze to inny sb a potem mi odpisala ze jednak to ten sam sb i ze mam dac bana. Edited March 29, 2024 by Funfini Link to comment Share on other sites More sharing options...
.seriously Posted March 29, 2024 Author Share Posted March 29, 2024 To Napewno nie jestem ja gram na tym tym koncie ponieważ na swoim ogólnym czekam aż mi odblokują ponieważ kupiłem konto A osoba która sprzedała to konto chce je odzyskać więc muszę czekać aż wszystko się rozwiąże A jeżeli chodzi o to konto to Napewno nie jestem ja gram czysto A jeżeli masz jakieś wątpliwości poproszę o dowody :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funfini Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 niestety nie ja dawalem bana na om3 i om2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 29, 2024 Administrator Share Posted March 29, 2024 Adresy IP pochodzą z jednej i tej samej sieci, konta są twoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 29, 2024 Administrator Share Posted March 29, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts