big vkie Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Twój nick: big vkie Nick admina banującego: nie wiem nie wyswietla mi sie Data/Mapa: mirage 28.03.2024 Steam ID: 76561199660159005/ Serwer (mod): only mirage #2 Opis sytuacji: wbilem sobie na server poszedlem do kuchni na b i dostalem bana nawet nic nie zrobilem nikogo nie zabilem i nic tylko bhopa sobie zrobilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted March 28, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted March 28, 2024 @ FredSoon rozpisz demko w ciągu 24h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FredSoon Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 (edited) @ Vanilla. Nie będę rozpisywał Demka, ponieważ nasz drogi kolega @ big vkie , latał na swoim multi końcie o nazwie "vkiecs" gdzie otrzymał Bana za posiadanie nielegalnych wspomagaczy. Mam świadków, że kolega otrzymał słusznego Bana i po kilku minutach na serwerze pojawia się Pan @ big vkie . Tyle mam do powiedzenia. Dziękuję Edited March 28, 2024 by FredSoon Vanilla. March 28, 2024 W bansie nie widzę podobieństwa, po za częścią nicku. IP różne, steam id różne. Więc są to tylko domysły. Jako admin banując gracza nie kierujesz się domysłami tylko dowodami i masz obowiązek rozpisać demo/ przedstawić dowody na bana. W innym wypadku dostajesz ostrzeżenie a gracz UB. Zostały Ci 23 godziny na rozpisanie dema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Posiadając aktywnego bana po 30 minutach wszedłeś na serwer z 2 konta. Nie odwołałeś się od bana, a mimo to wszedłeś na serwer z drugiego czystego konta. IP zmieniłeś ale nicku już nie? Odrzucam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts