Jump to content
big vkie

Odwołanie od bana - big vkie

Recommended Posts

Twój nick: big vkie
Nick admina banującego: nie wiem nie wyswietla mi sie
Data/Mapa: mirage 28.03.2024
Steam ID: 76561199660159005/
Serwer (mod):        only mirage #2     
Opis sytuacji: wbilem sobie na server  poszedlem do kuchni na b i dostalem bana nawet nic nie zrobilem nikogo nie zabilem i nic tylko bhopa sobie zrobilem

@  Vanilla. Nie będę rozpisywał Demka, ponieważ nasz drogi kolega @ big vkie , latał na swoim multi końcie o nazwie "vkiecs" gdzie otrzymał Bana za posiadanie nielegalnych wspomagaczy. Mam świadków, że kolega otrzymał słusznego Bana i po kilku minutach na serwerze pojawia się Pan @ big vkie . Tyle mam do powiedzenia. Dziękuję

obraz_2024-03-28_225629168.png

Edited by FredSoon
 Vanilla.  

W bansie nie widzę podobieństwa, po za częścią nicku. IP różne, steam id różne. Więc są to tylko domysły. Jako admin banując gracza nie kierujesz się domysłami tylko dowodami i masz obowiązek rozpisać demo/ przedstawić dowody na bana. W innym wypadku dostajesz ostrzeżenie a gracz UB.  Zostały Ci 23 godziny na rozpisanie dema.

• Like 1

Posiadając aktywnego bana po 30 minutach wszedłeś na serwer z 2 konta. Nie odwołałeś się od bana, a mimo to wszedłeś na serwer z drugiego czystego konta. IP zmieniłeś ale nicku już nie? :KEKW:

Odrzucam

• I love it 2

Odwołanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.