-P-I-W-K-0- Posted March 28, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted March 28, 2024 Nick podejrzanego: menel kolega menela STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:0:565849288 Rodzaj cheata: Wh + wspomaganie celowania Data/Mapa: 27.03.2024 Serwer (mod): om4 Dowody (link do demka): http://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20240327-2007-de_mirage-.dem.zip Niestety z przyczyn niezależnych kolega @ EafeS nie miał jak rozpisać demka, w trakcie przeglądania demka przeze mnie już było za późno na wklejenie rozpiski bo gracz dostał UB. Tu macie rozpiskę 16:47- Wychodząc z ct już celuje przez ściany do enemy 18:21- Celownik idzie razem z enemy będącym za ścianą + w tej samej akcji widzimy trzęsienie się celownika. 20:07- Od razu wcelowanko 20:52- Niezły prefire, może na WH nie widział że tam skrzynka jest... 21:20- Przeskok celownika, w 1/4 tempie idealnie widać przeskok celownika na enemy 22:14- Leci na pełnej na site i nagle celuje na CT... 25:01- Wcelował się idealnie w enemy przez ścianę a potem skanuje tam, gdzie enemy się przemieszczał + nawet widzimy przeskok celownika (zobaczcie całą akcję do końca bo jest ciekawa) Myślę że tyle wystarczy do bana. Jak będziecie potrzebowali więcej to rozpisze cały mecz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted March 28, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted March 28, 2024 Decyzja do 48h. @ -P-I-W-K-0- dzięki wielkie, że jednak zgłosiłeś tego gracza. Ogółem jedna akcja wystarczy, chłop co ma aimlocki za ścianami, triggera widać to zwłaszcza w czasówce gdzie na bs wychodzi z rampy + wallhacka. 16:47 - +b 18:21 - +b 20:07 - +b Dalej nie oglądałam. Do zbanowania. Dobra robota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted March 28, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted March 28, 2024 Gracz został zbanowany. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts