mari32_1v3 Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Twój nick: mari32_1v3 Data/Mapa: Katujemy.eu [MIRAGE] SKINS/KNIFE/RANK/VIP - nie znam dokładnej daty myślę że, mogło juz minąć około tygodnia. SteamID: 76561199014177982 Serwer (mod): Katujemy.eu [MIRAGE] SKINS/KNIFE/RANK/VIP Opis sytuacji: Jeszcze około tydzień temu grałem na serwerze, mialem przerwe i po kilku dniach chcialem ponownie zagrac, niestety dostaje następujący komunikat: Odłączono - ,,Wyrzucono z serwera". Prosze o rozwiązanie problemu, ponieważ nigdy nie grałem na żadnych wspomagaczach i jestem czysty, posiadam 10 lvl faceit + 2700 elo, wiec grę bardzo ogarniam, prosze o rozwiazanie problemu.Z góry dziękuję za pomoc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 28, 2024 Administrator Share Posted March 28, 2024 @ sitru , @ ZacK ban jest bardzo stary, jednak nadany przez nie idealny, ale działający wtedy jeszcze plugin banowania po adresie IP. Sprawdźcie sobie dane, przeanalizujcie i dajcie znać. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitru Posted March 28, 2024 Katowicz V.I.P Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Share Posted March 28, 2024 Witam. Na ten moment dostajesz UB, lecz pamiętaj, że mamy Cię na oku ;) Pozdrawiam @ sitru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 28, 2024 Administrator Share Posted March 28, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts