ker1 Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 (edited) Imię: Mateusz Wiek: 18 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199442654210/ Serwer: Only Mirage#3 Link do GT z serwera: NIE MOGE WYSŁAĆ Doświadczenie: mam duże cv byłem na wielu serwerach adminem ponieważ ludzie sądzili że jestem nie zawodnym administratorem i wielu osobom pomogłem Dlaczego Ty?: Ponieważ posiadam dar rozpoznawania osoby legit jak i złej która np : używa programów wspomagających lub jest toksyczna dla naszej społeczności więc sądzę że właśnie jest to dobra opcja aby zawrzeć współprace i cieszyć się super community serwera <3 Ile przegrałeś(aś) czasu na serwerze?: ponad 100h Ile czasu możesz poświęcić dziennie?: od 5 do 9 h Zapoznałeś(aś) się z regulaminem serwera oraz taryfikatorem banów?: tak owszem Kontakt: Discord: ker1__ Podanie na opiekna - Ker1 sorki haha Edited March 27, 2024 by ker1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 27, 2024 Administrator Share Posted March 27, 2024 Temat przeniesiony do kosza. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts