Jump to content
Solved by Tugeza, Go to solution
Kozonowicz :)

Brak możliwości ulepszania perku.

Recommended Posts

Opis Twojej uwagi: Problem z ulepszaniem perków
Dodatkowe informacje / ssy: nie zrobiłem, ale widnieje komunikat że "ulepszenie perku w tym momencie nie jest możliwe".

Nie można ulepszyć żadnego perku. Na początku chciałem ulepszyć "nóż komandosa" potem "pierścień skoczka", więc stwierdziłem że zrozumiałe, jest pewna pula perków których nie można ulepszyć, ale np wczoraj posprawdzałem każdy po kolei (nie pamiętam już nazw) to żadnego nie można ulepszyć. Być może ja musiałem coś przeoczyć, nie chce też wprowadzać w błąd, czy może w tej puli znajdują się perki, które można ulepszyć, ale sprawdzałem wszystko po kolei (ok 20 perków o różnych nazwach) i przy każdym perku wyskakuje komunikat że "ulepszenie danego perku nie jest możliwe". Nie wiem czy to wynika z danego błędu w pluginach i zapewne niepotrzebnie wałkuje wątek, bo być może po resecie zostanie to naprawione, czy to jakiś przypadek że akurat cały czas trafiałem na perki, w których jest brak możliwości ulepszenia. Niestety nie mogłem znaleźć wątku, które perki to obejmuje, które umożliwiają ulepszenie, dlatego tu napisałem. Fajnie gdyby zostało to naprawione, ponieważ pewne perki zapewniają dobry feeling z gry i zbyt szybko się kończą, a jeśli jest możliwość ulepszenia, to trzeba korzystać. Prośba o weryfikację i ewen naprawienie tego błędu, albo chociażby usunięcie możliwości ulepszenia, jeśli by się okazało to za zbędne :-)

Z tego co mi wiadomo ulepszanie perków zniknie ze sklepu i nie będzie takiej możliwości ich ulepszania (no chyba, że w jeszcze inny sposób) na zbliżający się nowy sezon w ten piątek.

• Solution
  • Featured Comment

Aktualnie jest możliwość ulepszania perków(wszedłem przed chwilą na serwer i przy 3 perku mogłem go ulepszyć normalnie). Ale prawdą jest to, że niektóre perki zostały na szybko zablokowane w ulepszaniu, ponieważ został znaleziony błąd, który powodował niechciane rzeczy. Jest to zrobione już od ponad miesiąca.
Tak jak napisał wyżej @  Fluffy D. Tail od nowego sezonu zniknie opcja ulepszania ze sklepu taki spoiler mały.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.