dyzi_JD Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Twój nick:dyzio_JD Data/Mapa: 26.03.2024 mirage SteamID: STEAM_0:0:553394876 Serwer (mod): Only Mirage #1 Opis sytuacji: gram sobie na spokojnie no i miałem kilka akcji gdzie ktoś mógł pomyśleć że odpalony gram ale no nie moja wina że mi lepiej szło i po nwm ilu rundach wbija admin i daje bana :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted March 26, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted March 26, 2024 @ klsq masz 24 h na rozpisanie demka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klsq Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 Cześć @ Vanilla. @ dyzi_JD link do demka:http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240326-0007-de_mirage-.dem.zip 10:39- stoisz w oknie celujesz widzisz 2 graczy celujesz trafiasz jednego w ciało oglądałem w tempie 1/4 gość dostał głowę a tobie nawet celownik się nie załączył 12:28- widziałeś gościa że tam jest 1szy strzał nie trafiony ale drugi ten no scope przez scan idk może lucky lecz tez wydawał mi się podejrzany 2 akcja z no scope 13:52- akcja z connecta wcelowałeś się słysząc ze tam są przeciwnicy szybki scope i instant celownik na głowę (wydawało mi sie to podejrzane) 14:17 - wiedząc że jest tam przeciwnik pobiegłeś po niego wychylając się tak samo jak w akcji wyżej instant celownik na głowę i head 15:17- tutaj też instant celownik na głowę i pozycje przeciwnika 15:27- chwilę przed tym chwila stopu potem wbiegasz do okna i to samo co wyżej instant peek ze strzałem w głowę te akcje wydawały mi się być podejrzane lecz do ostatecznej decyzji prosił bym by @ Leek ocenił twoje Umiejętności ze scouta gdyż z tego co wiem jest to jego główna broń. Akcje wydawały mi sie byc mocno podejrzane, może był to fart może był to dobrze ustawiony Aimbot decyzję zostawiam UBTeam Pozdrawiam @ klsq 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 27, 2024 Administrator Share Posted March 27, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts