Jump to content
missu

Odwołanie od bana -dakkew

Recommended Posts

Twój nick: sen dakkew 2

Data/Mapa: mirage #1 25.03.2024 21:22 cos takiego

SteamID: STEAM_0:1:742336263

Serwer (mod):     cs2 mirage #1                          

Opis sytuacji: totalnie przypadkowo strzelilem scana przez smoke na midzie i to jedyna podejrzana sytuacja dla mnie nic wiecej nie zrobilem za co moglbym miec bana. dla mnie po prostu dostalem nieslusznego bana i nie mam cheatow

• Like 1

Dobra skoro jest prośba rozpisania demka w tym wypadku sie tym już zajmujemy także zaczynając chciałbym podkreślić że ten gracz pokazywał dośc dobre timingi ciekawe ustawienia celownika wielokrotnie czyszczac celownikiem podloge brak sprawdzania pozycji chyba ze mogl sie spodziewac przeciwnika  i bez celowe patrzenie sie w sciany chyba ze ma  sie wh ale zaczynajac:

19:45 ciekawy i dosc niestandardowy pick widzial wczesniej przeciwnika ale zeby picknac z takim czasem reakcji i proste w jego glowe podejrzane plus w pozycje taka ze nie wiadome bylo ze akurat bedzie w taki sposob ustawiony bo na schodach mozna sie roznie ustawic plus lekka korekta na glowe zza sciany 

20:10 dosc dziwny nie zbyt naturalny przeskok celownik z lewej do prawej strony wprost na przeciwnika

21:54 wyjscie z palacy pomimo tego ze wczesniej stal patrzyl czy mu nie wyjdzie ze schodow gdy byl przeciwnik z drewna gdy byl przeciwnik teraz wychodzi prosto wcelowany w rampe gdzie znajduje sie przeciwnik

22:40 zawsze wybiegajac chodzac se po polacach jak gdyby nigdy nic nagle postanawia poczekac az ktos inny picknie jakby wiedzial ze jest tam awp wcelowana niby mozna powiedziec ze normalne ale zbierajac to wszystko w calosc juz sie robi dosc podejrzane 

24:50 tez nagle gdy znajduje sie przeciwnik pod drewnem nagle postanowi spalic gdzie ja przy granatach i strzalach nie bylem wstanie tego uslyszec

25:40 widzimy jak celownik zaczyna sie kierowac w strone przeciwnika w smoku ktorego jeszcze nie zobaczyl

28:40 no tu to ja nie wiem co mam powiedziec slyszalem wczesniej ticket mimo wszystko wyciagnie kose i pobiegnie wyciagajac bron gdzies przy drewnie gdzie znajdowal sie przeciwnik

30:00 nagle stoi patrzy sie w miejsce do scana i dopiero gdy przeciwnik zaczyna podchodzi zaczyna scanowac i doslownie chwile pozniej martwi mnie troche jak celownik przeskoczyl centralnie na  goscia przez sciane jest to dziwiace bo nagle celownik mu przeskakuje na goscia ktory juz stoi za sciana a tak ma problemy zeby trafic takiego ktory tak nie stoi

33:20 to ja juz nawet nie mam pojecia jak to nazwac patrzy sie przez pare scian i scanuje w gosci na apsach to juz dla mnie troszke dziwne

37:05 a sama akcja jak za ktora twierdzisz ze dostales bana scan przez smoke moze byc fartowny ale tobie przeskoczyl celownik na przeciwnika zza smoke 

tyle moim zdaniem z akcji ktore mi nie pasowaly patrzac na niektore moze wydawac sie czysty ale patrzac na calokszalt widac ze nie do konca raz sprawdzajac kazde miejsce raz w ogole tego nie robiac to po prostu do siebie nie pasuje z mojej perspektywy nie raz widac jak ten gracz sie zapomina celownik mu sie podnosi chwile przed przeciwnikiem i lekko przeskakuje gdy prawda jest taka ze nie potrafi trafic przeciwnika z bliskiej odleglosci to do siebie wszystko nie pasuje 

raz czy dwa moze byc to przypadek ale w jego sytuacji jest to za duzo i nie raz moim zdaniem nieudolnie probuje udawac ze jest czysty

a tu link do demka http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240325-1945-de_mirage-.dem.zip

Edited by V1BE
 Vanilla.  

Decyzja do 48h.

• Like 2

19:45 - WH +b

20:10 - Dziwna reakcja na podskok enemy, którego nie słyszał + po tem troche po tych modelach sie pogubił za ścianami +/-b

21:54 - Na pewniaka wychodzi, gdzie wczesniej jak ktoś był wyczekiwał. +/- b

22:40 - tutaj dziwne zatrzymanie się i to jeszcze z celownikiem na modelu, gdzie wcześniej na pewniaka leciał. +b

24:50 - Sam palak clean, jednak przed tym tak samo zatrzymał się jak widział awp za ścianą. +/-b

25:40 - reakcja na model, wh.

28:40 - tutaj na pewniaka znów wychodzi, nie patrzy innych miejscówek i jeszcze celownik na drewnem jakby chciał przypadkiem go zobaczyć. +/-b

30:00 - WH +b

33:20 - Miał chyba nadzieje że trafi przez tyle ścian. +/-b

37:05 - Scany przez SG się zdarzają, ale tutaj od razu przed strzałem leci mu celownik za modelem. +b

Co do przeskoku z czasówki 30:00 to tak plus minus, choć w całokształcie nie raz mu tak dziwnie minimalnie coś przeskakiwało i tak szybko myszką zjeżdżał jakby chciał to ukryć nie wiem.

Ban jak najbardziej słuszny.  @  V1BE  dobra robota.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.